پایگاه خبری صفحه اقتصاد به جمع رسانه های برخط پیوست


پایگاه خبری لقمه: در جلسه امروز دوشنبه 28 تیر ماه 1400 هیات نظارت بر مطبوعات، مجوز پایگاه خبری صفحه اقتصاد به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی جواد نبوتی صادر شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، اقتصاد ایران چند دهه است که با معضلات حادی مثل نرخ تورم دورقمی، نرخ بیکاری بالای ده‌ درصد و صد البته نرخ بیکاری بالای بیست درصد جوانان تحصیل کرده، اثرات شرایط مالی بر پس انداز و سرمایه گذاری و رشد اقتصادی، مشکلات صادرات و واردات، قطع وابستگی اقتصاد و بودجه کشور به درآمدهای نفتی و در عین حال مالی شدن اقتصاد پس از کاهش درآمدهای نفتی، رشد کم سابقه نقدینگی بدون اینکه این نقدینگی، وارد قسمت های تولید و اقتصاد شود و همچنین فضای متلاطم سرمایه گذاری مواجه است.

در چنین فضایی پایگاه خبری - تحلیلی صفحه اقتصاد در چارچوب دغدغه‌های مقام معظم رهبری به ویژه در حوزه اقتصاد مقاومتی، «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» و رونق تولید با بهره‌گیری از متخصصین اقتصادی و همچنین استفاده از مقالات علمی و پژوهشی به دنبال اثرگذاری مناسب بر فضای اقتصادی کشور است. در این راه، دید موشکافانه به اخبار و مطالب مرتبط با سیاست گذاری‌های اقتصادی و در عین حال نگاه کارشناسی به تحولات اقتصادی خارجی موثر بر اقتصاد ایران از جمله اهداف این پایگاه خبری تحلیلی است. در عین حال بهره گیری از نظریات کارشناسی مراکز علمی پژوهشی، کارشناسان دولتی و کارشناسان مستقل از جمله ابزارهایی است که این رسانه به دنبال آن است. با توکل بر خدا در این مسیر پرتلاطم و سخت بتوانیم قدم های بزرگی را برداریم.

اهداف پایگاه خبری صفحه اقتصاد

1- انتشار اطلاعات و اخبار اقتصادی مربوط به فعالیت های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در گستره داخلی و خارجی ، انتشار اخبار و مطالب به روز و صحیح در زمینه‌های ارز ، طلا ، مسکن، خودرو، بورس ، بیمه، مالیات، بانک و ...

۲- کوشش برای گسترش همگانی صحیح علمی اقتصادی متناسب با مشخصات ارزشی و بومی ایران اسلامی.

۳- تلاش برای ترویج بعدهای اقتصادی فعالیت‌های غیراقتصادی.

۴- تلاش برای ارتقای دانش و علم اقتصادی مردم متناسب با نیاز توسعه‌ای کشور.

پایگاه خبری و تحلیلی صفحه اقتصاد ضمن فعالیت در چهارچوب اهداف مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران، انتشار صادقانه اخبار و در کنار آن گردآوری تحلیل ها و گزارشات برای خوانندگان و مخاطبین با استفاده از خبرنگاران و نویسندگان مجرب اقتصادی و کارشناسان مستعد و صاحب نظر است.

پایگاه خبری صفحه اقتصاد پیشرفت سطح بینش و آگاهی جامعه را از اهداف خود می‌داند به همین دلیل تلاش دارد تا بیشتر بر آن بخش از اخباری که در تصمیم سازی و یا شکل گیری آزاد افکار عمومی نقش دارد، تاکید نماید.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14371 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۸ تير بازدید: 1273 ساعت: 1:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
3 بازگشت یک بیماری مسری به ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
4 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
6 زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه می‌کند؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
7 15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان ۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
8 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
9 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
10 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
11 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشا...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا استرس نگیریم؟ زندگی در دنیای مدرن و پرتنش امروزی بدون استرس نیست...

  ۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده می‌شود رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم پایگاه خبری لقمه: طبق یافته اخیر محققان، مصرف روزانه منیزیم در پیشگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده مفید است.
انواع سرکه و خواص آنها سرکه به عنوان یک ضدعفونی‌کننده از زمان بقراط که در سال‌های 377 تا 460 قبل از میلاد می‌زیست، به کار می‌رفت.
شیرین کام بدون کالری زیاد کوچک و بزرگ ندارد. همه ما کمابیش عاشق طعم شیرین هستیم و خوردن شیرینی، نوشابه، بستنی و غیره را با هیچ‌چیزی در دنیا عوض نمی‌کنیم. البته خودتان بهتر می‌دانید که مصرف زیاد قند و شیرینی‌جات و نوشیدنی‌های شیرین برای سلامتی خوب نیست و مصرف بیش از اندازه این قبیل خوردنی‌ها زمینه ابتلا به چاقی و خدای نکرده دیابت نوع2 را فراهم می‌کند.
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش‌ های تشخیص قارچ خراب از قارچ سالم این امکان را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید قارچ ‌های ناسالم را از سالم تشخیص دهید و طعم و کیفیت غذا خود را بهبود بخشید.