برگ بو برای لاغری فوری


پایگاه خبری لقمه: برگ بو داراری خواص زیادی است که گنجاندن آن در رژیم غذایی می تواند سلامتی را به ارمغان آورد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از اخبارالیوم، تمرینات فیزیکی، دارویی، روش‌های مختلف آرایشی و دارو‌های سنتی وجود دارد که برخی از آن‌ها برای کاهش وزن مفید و برخی دیگر بی فایده است.

ما در این گزارش در مورد برگ بو صحبت می‌کنیم که یک گیاه طبیعی است و یکی از دستور‌های قدیمی برای کاهش وزن است؛ گیاهی که برای دفع نمک اضافی در بدن استفاده می‌شود و فرآیند‌های متابولیک را تقویت می‌کند؛ بنابراین اجازه دهید نگاهی داشته باشیم به جنبه‌های اصلی که بر استفاده از برگ بو به منظور کاهش وزن تأثیر می‌گذارد. 

فواید برگ بو در هنگام کاهش وزن 

بیشتر اوقات، برگ‌ها در غذا استفاده می‌شوند تا طعم خاصی به آن بدهند، اما تعداد کمی از مردم می‌دانند که ادویه جات معطر ویژگی تمیز کردن اندام‌های داخلی و کاهش میل به غذا را دارند. 

اگر گیاه برگ بو در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود، فرآیند‌های متابولیک افزایش می‌یابد، خروج کلسترول از لومن مجاری رخ می‌دهد، خون تصفیه می‌شود، گردش خون بهبود می‌یابد. سلول‌های بافتی با اکسیژن غنی شده اند و عملکر سیستم‌های بدن را چندین برابر بهتر می‌کند. 

برگ بو غلظت گلوکز را در خون کاهش می‌دهد. همه نمی‌دانند که با قند زیاد، کارکردن کبد و کیسه صفرا در روند کاهش وزن مختل می‌شود.  علاوه بر این، برگ بو به دلیل سرعت بخشیدن به تولید مایعات به دلیل دارا بودن مزیت ادرارآوری، آب اضافی بدن را کم می‌کند.

در طول دوره کاهش وزن، مصرف جوشانده برگ بو، منجر به سطح روانی بالاتری می‌شود و افسردگی و بی خوابی را برطرف می‌کند.  علاوه بر این، تمام دارو‌هایی که برای از بین بردن چین و چروک‌ها طراحی شده اند شامل عصاره گیاه برگ بو هستند؛ زیرا این گیاه دارای خاصیت چربی سوزی است، به طور قابل توجهی حجم بدن را کاهش می‌دهد و بدن را از استرس خلاص می‌کند. 

وارد کردن برگ بو در تغذیه سالم نیز برای حفظ رطوبت در بافت‌ها در سطح مطلوب مفید است.

خبرنگار: آزاده فضلی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14408 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور بازدید: 1808 ساعت: 7:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
3 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
5 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
7 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
8 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
9 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
10 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
11 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توت فرنگی کلسترول خون را کاهش می‌دهد یک کارشناس تغذیه گفت: توت فرنگی کلسترول خون را کاه...

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

  تدابیر غذایی در فصل زمستان هر فصلی دارای مزاج است. مزاج فصل زمستان سرد و تر ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ترفندهایی برای کالری‌زدایی از هر وعده‌ی غذایی در این مطلب چند ترفند برای کاهش کالری‌های دریافتی در هر وعده‌ی غذایی را عنوان می‌کنیم که کمک زیادی به خوش‌اندامی شما می‌کند.
عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس مردی که در دهه ۵۰ به خاطر خانواده پر جمعیتش تیتر یک روزنامه‌های کشور شد.دو گوسفند، ۵۰ کیلو برنج، ۲۰ کیلو آرد، هفت کیلو حبوبات، چهار کیلو روغن، یک کیلو چای و ۱۰ کیلو قند و شکر مصرف روزانه خانه آن‌ها بود.
خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد.