یک پزشک متخصص گوش، حلق و بینی:
تب یونجه حساسیت شایع فصلی با علائم شبیه به آنفولانزا


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص گوش و حلق و بینی گفت: تب یونجه که علائم آن شبیه آنفلوانزا یا سرماخوردگی است از شایع ترین حساسیت های فصلی به شمار می‌رود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، دکتر نقی رحمانی در گفت و گو با خبرگزاری ایرنا افزود: التهاب در پوشش های مخاط بینی، چشم، گوش، حلق و عروق خونی از عوارض ابتلا به تب یونجه است که منجر به بروز آبریزش بینی سوزش و قرمزی چشم، خارش گوش و حلق و همچنین سنگینی گوش می شود. 
 
وی با بیان اینکه سیستم ایمنی بدن افراد مبتلا به تب یونجه ضعیف تر از افراد سالم است،تصریح کرد: به طور کلی احساس خستگی،کوفتگی و خواب آلودگی ناشی از ابتلا به تب یونجه است و توصیه می شود افرادی که دارای تب یونجه و یا دیگر حساسیت های فصلی هستند؛ نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی علیه بیماری کووید ۱۹ بیشتر اهتمام بورزند. 
 
رحمانی ادامه داد: تب یونجه به سه دسته حساسیت فصلی، دائمی و مختلف تقسیم بندی می شود که در حساسیت فصلی علائم بروز بیماری در برخی از فصول سال بر اثر گرده افشانی گل ها و برخی گیاهان در فصل های مختلف به وجود می آید. 
 
این پزشک متخصص با بیان اینکه حساسیت دائم، از تحریک پذیری برخی عوامل از جمله پرز و موی حیوانات و گرد و غبار به وجود می آید؛ افزود: درمان تب یونجه در هر مقطع از بیماری به شدت ابتلا و تکرار آن بستگی دارد. 
 
وی ادامه داد: ۱۰ درصد از جمعیت استان قزوین به تب یونجه مبتلا می باشند و بعضی افرادی که با این بیماری دست و پنجه نرم می کنند به آسم و یا اگزما نیز مبتلا هستند. 
 
رحمانی همچنین اظهار داشت: طرح یونجه به صورت وراثتی نیز قابل انتقال است اما برخی عوامل مانند مصرف دخانیات و یا قرار گرفتن طولانی مدت در محیط‌های آلوده می تواند نقش به سزایی در ابتلا به آن داشته باشد. 
 
این پزشک قزوینی ادامه داد: سینوزیت، اختلال در خواب، افزایش اندازه لوزه، پولیپ بینی، التهاب گوش و التهاب گلو در کنار علائم اولیه تب یونجه از عوارض تب یونجه مزمن است.
 
وی گفت: افراد مبتلا به تب یونجه دائمی معمولاً در زمستان شاهد بروز بیشتر این بیماری هستند و افراد مبتلا به حساسیت فصلی معمولاً در اوایل بهار تا اواخر تابستان و پاییز خود را نشان می‌دهند.
 
رحمانی با اشاره به تشخیص تب یونجه افزود: معمولاً تب یونجه با برخی بیماری‌ها مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی اشتباه گرفته می‌شود و افراد برای تشخیص آن در صورتی که بعد از یک هفته علائم از بین نرفت باید جهت انجام برخی آزمایش‌هایی ها به پزشک مراجعه کنند. 
 
وی ادامه داد: تست حساسیت پوستی و آزمایش خون سی تی اسکن از راه های تشخیص این بیماری است. 
 
این پزشک گفت: تا به امروز راهکاری قطعی جهت درمان تب یونجه معرفی نشده است اما کنترل آن به واسطه مصرف دارو یا ایمونوتراپی صورت می‌گیرد. 
 
رحمانی بیان کرد: اسپری بینی کورتیکواستروئیدی و مصرف آنتی هیستامین ها از شایع ترین روش های کنترل تب یونجه به شمار می روند. 
 
وی همچنین اظهار داشت: چنانچه بیماری تب یونجه مزمن و پیشرونده باشد و کنترل آن با دارو آنطور که باید جواب ندهند از ایمونوتراپی استفاده میشود.
 

خبرنگار: سعید اسماعیلی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14522 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۸ آذر بازدید: 1686 ساعت: 9:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
5 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
6 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
7 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
8 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 دمنوش‌ها و راز خوابی آرام ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
10 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
11 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای پرچرب و سرخ كرده سبب ضعف سیستم ایمنی می‌شود مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوش...

  توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید پایگاه خبری لقمه: روزه، عبادتی است که فواید روحی و...

  سحری بخوریم یا نه؟ سحری یک وعده غذایی مهم و ضروری در ماه رمضان است. ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفید کردن چه بر سر دندان‌ها می‌آورد؟ عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیت‌های شدید و فرسایش دندان‌ها می‌شود.
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.
جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس کالباس فاسد، مضرات محصولات تاریخ گذشته و دلایل اصلی مضر بودن گوشت های فراوری شده بیان شده است.