سفید کردن چه بر سر دندان‌ها می‌آورد؟


عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیت‌های شدید و فرسایش دندان‌ها می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر همایون فراست افزود: سفید کردن دندان (Bleaching) یک فرآیند شیمیایی است که بر روی سلول‌های دندان اتفاق می‌افتد و با نفوذ مواد اکسید کننده به داخل عاج دندان در لایه زیرین مینا، رنگ آن را روشن‌تر می‌کند.

متخصص و جراح دندانپزشکی اظهار کرد: استفاده از برخی داروها از جمله آنتی‌بیوتیک‌ها و تتراسیکلین‌ها در زمان قبل از جوانه زدن دندان‌های دائمی منجر به تغییر رنگ استخوان دندان‌های داخل فک می‌شود که این تیرگی با بلیچینگ برطرف می‌شود.

وی ادامه داد: سفید کردن دندان با دو روش بلیچینگ در خانه (Home Bleaching) با قالب مخصوص و ژل‌هایی با غلظت کم توسط خود بیمار و بلیچینگ در مطب (Office Bleaching) با غلظت بسیار بیشتر توسط دندانپزشک در مطب انجام می‌شود.

فراست در رابطه با دوام این نوع سفید کردن دندان، گفت: در صورت رعایت مراقبت‌های پس از بلیچینگ تا یک سال رنگ سفید دندان باقی می‌ماند ولی این سفیدی به عوامل دیگری همچون مصرف سیگار و تنباکو و یا عادت‌های دهانی بستگی دارد.

این متخصص دررابطه با آسیب‌های احتمالی این روش سفید کردن بر دندان‌ها، گفت: فرسایش دندان‌ها، تحلیل لثه، پوسیدگی و از دست دادن دندان‌ها در کنار حساسیت‌های شدید دندانی از عوارض احتمالی بلیچینگ است و بهتر است فقط در شرایط ضروری استفاده شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4510 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير بازدید: 4606 ساعت: 1:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا سفید کردن دندانها واقعا موثر است؟ ۱۳۹۳ شنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین غذا برای تسكین علایم سرماخوردگی متخصص داروسازی (گیاهان دارویی) و عضو هیات علمی دان...

  کله پاچه خورها بخوانند لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...

  غذاهایی که از ریزش موها جلوگیری می کند‎ برای برخی افراد ریزش موها به دلیل ژنتیکی بودن این ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
روشی بامزه برای غلبه بر خوردن عصبی پایگاه خبری لقمه: خوردن عصبی مشکل میلیون ها انسان مانند شما است. اگر از نوسانات رژیم غذایی خسته شدید و می خواهید از شر خوردن عصبی خلاص شوید، یک راه به شما معرفی می کنیم که بدون غذا خود را آرام کنید.
تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تأثیر تورم مواد خوراکی بر تغذیه خانواده‌ها گفت: افزایش قیمت‌ها آسیب جدی به سفره خانوارها وارد کرده و چالش سوءتغذیه در کودکان را تشدید کرده است.
راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟ پایگاه خبری لقمه: در این مقاله به نکاتی پرداختیم که قبل از خرید گردو باید مد نظر داشته باشید.