سوسیس بندری را این گونه تهیه کنید




مواد لازم برای 4 نفر:

سوسیس كوكتل 400 گرم، حلقه‌حلقه شده
پیاز متوسط یك عدد، خلالی‌شده
گوجه‌فرنگی متوسط 2 عدد، نگینی‌شده
رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز یك قاشق چای‌خوری
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
نمك به میزان لازم


روش تهیه:

روغن را در یك تابه گود روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سوسیس را اضافه كرده و تفت دادن را 5 دقیقه دیگر ادامه دهید. مواد داخل تابه را كاملا هم بزنید تا پیازها نسوزد. در ضمن به یاد داشته باشید قرار نیست سوسیس‌ها كاملا سرخ شود.

رب گوجه‌فرنگی را اضافه كرده و یكی، دو دقیقه تفت دهید. گوجه‌فرنگی را كه بهتر است بدون پوست باشد، اضافه كرده و مخلوط كنید. فلفل قرمز را نیز درون تابه بریزید. پس از 4 دقیقه، یك‌سوم پیمانه آب‌جوش اضافه كرده و روی شعله ملایم غذا را 15 تا 20 دقیقه بپزید تا غلیظ شود. نمك آن را اندازه كرده و با نان سرو كنید.


نکات:

1 - از هر نوع سوسیس به جز سوسیس پنیری می‌توانید استفاده كنید.

2 - اضافه كردن فلفل دلمه‌ای به غذا همراه پیاز طعم آن را بهتر می‌كند.




کد: 1458 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ شهريور بازدید: 13326 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
2 سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده ۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۰ آبان
3 نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
4 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
5 کیت تشخیص آلودگی مواد غذایی ساخته شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
6 برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7 آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
8 آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 با حذف این 5 خوارکی سلامتی‌تان را تضمین کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
10 سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
11 شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس نظارت می‌شوند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


shahrzad

aslan ham injoori nemipazan in ghazaro. dastoore pokhti k dadin maskharas vaghean. balad nistin chera matlab mizarin vase mardom.
آسیه

مرسی خیلی کمکم کرد

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید توت فرنگی بخوریم یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...

  چرا مصرف پفک مضر است؟ مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جب...

  آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته! میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
طبیعی‌ چاق شوید همیشه در مقابل افرادی‌که تمام فکر و ذکرشان لاغر شدن و کاهش وزن است، افرادی هم هستند که به چاق شدن فکر می‌کنند و حاضرند هر کاری انجام دهند تا فقط چند کیلویی چاق‌تر شوند.
غذاهای خنگ کننده! شاید فکر می کنید هوش و استعداد ذاتی است و نمی توانید بیش از این باهوش شوید، اما بعضی از خوراکی ها کارایی مغزتان را تحت تاثیر قرار داده و شما را باهوش تر می کند.
جوشاندن آب معدنی ممنوع! کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.