معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کرد:
لزوم تقویت صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در رومشکان


پایگاه خبری لقمه: معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در رومشکان باید تقویت شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محمدحسن بیطرف در بررسی وضعیت رومشکان اظهار کرد: منطقه سیمره قشلاقی و گرم است و متاسفانه محرومیت در این منطقه زیاد است.
 
وی با بیان اینکه اگر روندی که تاکنون برای محرومیت زدایی در پیش گرفته شده ادامه یابد راه به جایی نخواهید برد، افزود: اینکه منتظر اعتبارات دولتی باشید اتفاقاتی در این منطقه اتفاقی نخواهد افتاد.
 
معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در کارهای محرومیت زدایی از ظرفیت مردمی استفاده شود.
 
بیطرف اظهار کرد: افرادی که کشاورزی معیشتی داشتند به کشاورزی تجاری روی آوردند و به حمایت جهاد کشاورزی ۲۴۰ هکتار را به کشت محصولات تجاری ( زعفران و پسته) اختصاص دادند.
 
وی افزود: باید روی تغییر الگوی کشت در منطقه کار شود و ۱۷۰۰ هکتار کشت آبی در منطقه وجود دارد.
 
معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: از ظرفیت گروه‌های جهادی برای تکمیل جاده اشتفاده شود تا حاشیه سیمره آباد شود.
 
بیطرف گفت: ۲۰۰۰ متر مکعب مجوز برداشت آب در منطقه وجود دارد که از آن استفاده نمی‌شود اما دره شهر استفاده کرده و ببینید چقدر توسعه یافته است.
 
وی در خصوص صنعت در منطقه رومشکان، عنوان کرد: به شدت صنایع تبدیلی و بسته‌بندی باید تقویت شود.
 
معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ایجاد تعاونی‌ها در حوزه کشاورزی در رومشکان تاکید کرد و با اشاره به اینکه این تعاونی‌های در بحث پسته و زعفران تشکیل شود، بیان کرد: این تعاونی‌ها در راستای تامین نیازها، استانداردسازی و توانمندسازی اعضای تعاونی و صرفه جویی به مقیاس و بازریابی خواهد بود.
 
بیطرف بیان کرد: ایجاد تعاونی جمع‌آوری شیر نیز با عضویت تولیدکنندگان شیر منطقه انجام شود.
 
وی با بیان اینکه کارخانه پشم که دارای دانش فنی در منطقه است را حمایت خواهیم کرد و باید رایزنی انجام تا زمینی در اختیار متقاضی قرار داده شود، افزود: تا بتوان روی ارزش افزوده پشم آن کمک شود.
 
معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: طرح تعاونی بهداشت منطقه تحت عنوان شفاست که سال گذشته در بند الفتبصره 18 تسهیلاتی برای آن در نظر گرفته شد که متاسفانه حذف شده است و با این تفاسیر نیاز است اولین طرحی که باید در صندوق کارآفرینی مطرح شود همین طرح باشد.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 15044 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر بازدید: 954 ساعت: 5:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
4 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
8 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
9 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
11 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این ویتامین قند خون را کاهش می‌هد پایگاه خبری لقمه:تحقیقات نشان می دهد مکمل ویتامین ...

  رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.

  این ۵ میوه تابستانی ضد سرطان تابستان فصل خوبی برای لذت بردن از میوه‌های خنک کنن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به تاثیری که کیفیت ظروف مصرفی بر غذای آنها می گذارد صرفا بر اساس قیمت کمتر اقدام به خرید ظروف می کنند اما این تصمیم هم بر طعم و بوی غذا و هم بر سلامتی افراد تاثیراتی دارد.
مواد غذایی ممنوع برای کودکان زیر یک سال غذای كمكی خانگی كه در خانه تهیه می شود بر آنچه كه به صورت تجاری و در قوطی های آماده در دسترس خانواده ها قرار می گیرد ارجحیت دارد.
راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان بهبود وضعیت تغذیه،‌ گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکی‌ها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معده‌های کوچک را به سرعت اشباع می‌کند و هنگامی که والدین مشاهده می‌کنند​ فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران می‌مانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.