ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی


پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان بنیاد قلب انگلیس، با وجود اینکه پنیر چرب است، اما مصرف مقداری معین از آن می‌تواند تا حد زیادی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و سکته مغزی مؤثر باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نتایج تازه‌ترین بررسی‌های انجام شده در بنیاد قلب انگلیس نشان داده است، مصرف روزانه مقداری پنیر می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد. 

 
به گفته محققان، با وجود اینکه پنیر چرب است، اما مصرف مقداری معین از آن می‌تواند تا حد زیادی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و سکته مغزی مؤثر باشد.
 
پژوهشگران بنیاد قلب انگلیس در این مطالعه باور دارند، مصرف روزانه 40 گرم پنیر منجر به افزایش سطح "کلسترول خوب" می‌شود و می‌تواند خطر حمله قلبی را تا 14 درصد و سکته مغزی را تا 10 درصد کاهش دهد. 
 
براساس نتایج به دست آمده، دریافت به اندازه پنیر، علاوه بر افزایش سطح کلسترول خوب، سطح کلسترول بد را نیز کاهش می‌دهد. 
 
این نتایج حاصل بررسی 15 مطالعه پیشین در ارتباط با مصرف پنیر و پژوهش‌های جدید محققان انگلیسی و چینی نسبت به مصرف این ماده غذایی است.
 
براساس نظر محققان بنیاد قلب انگلیس «پنیر منبع خوبی از کلسیم است؛ با وجود غنی بودن پنیر از چربی اشباع شده که ظاهراً برای سلامت قلب خوب نیست، وجود کلسیم در این ماده غذایی به این معنی است که بدن، چربی کمتری را جذب می‌کند؛ علاوه بر این، پنیر حاوی یک اسید است که می‌تواند از لخته شدن خون در شریان ها جلوگیری کند».

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 13672 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر بازدید: 2684 ساعت: 9:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
3 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
4 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
5 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
6 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
7 آب ماست به جای شیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
8 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9 بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
10 طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  همه چیز درباره سوپ لقمه: از حدود 5 هزار سال قبل از میلاد مسیح كه انسا...

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  حرارت،خواص ماهی را کم نمی‌کند؟ ماهی جزو خوراکی‌‌هایی است که برای مصرف، حتما به پخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابل‌هایی میان رنگ‌ها پدید آید، می‌تواند منظره‌ی آشپزخانه را مدرن كند.
خنک بنوشید بیشتر عرق می‌کنید تابستان فرا رسیده و مشکل عرق و بوی بدن آن تبدیل به کابوس خیلی‌ها شده است. گاهی در اتوبوس یا مترو و حتی فضاهای باز از بوی عرق بعضی‌ها نمی‌شود نفس کشید.
جنایتی به نام فست‌فودخوری سال‌هاست که خوردن صبحانه، سالم‌ترین و مهم‌ترین وعده غذایی را فراموش کرده‌ایم و جای آن را به خوراکی‌های مضر و فست‌فودها داده‌ایم.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.