قیمت‌ ارزی کالاهای اساسی و نهاده‌های بخش کشاورزی اعلام شد


پایگاه خبری لقمه: قیمت‌‌ ارزی واردات کالاهای اساسی و نهاده‌های بخش کشاورزی با ابلاغ معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی اعلام شد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، قیمت‌های ارزی واردات کالاهای اساسی و نهاده‌های بخش کشاورزی با حضور دستگاه‌های نظارتی، نمایندگان بخش خصوصی و مدیران معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی و گمرک اعلام شد.

 
نظر به برگزاری نشست هم‌اندیشی بررسی مشکلات واردکنندگان و بررسی قیمت‌های ارزی واردات کالاهای اساسی و نهاده‌ها در معاونت توسعه بازرگانی وزارت متبوع با حضور نمایندگان بخش خصوصی (انجمن غلات، اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور، انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران، انجمن صنفی کارخانجات صنایع روغن‌کشی، انجمن صنفی کارفرمایی تولید و تامین روغن و چربی‌های خوراکی ایران، انجمن واردکنندگان برنج ایران، انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج ایران، اتحادیه تولید کنندگان، بازرگانان و صنایع بسته‌بندی چای و انجمن صنفی کارخانجات قند و شکر ایران)، سازمان چای، دستگاه‌های نظارتی (دفتر بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی و ...) و مدیران معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی و گمرک ج.ا.ا پس از استماع نظرات و دریافت پیشنهادات، قیمت‌های اعلامی جهت درج در سیستم ثبت سفارشات به شرح ذیل اعلام شد.

 

 

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15289 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير بازدید: 672 ساعت: 3:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
2 توزیع گسترده کره در فروشگاه‌های سراسر کشور/ به زودی مشکل کمبود رفع می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
3 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
6 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
8 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
9 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
10 «سایر صنایع» کجاست که ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما گرفته است؟ ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
11 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 غذای مغز برای وعده صبحانه غذای مغز در وعده صبحانه می‌تواند عاملی برای ارتقا...

  هله‌ هوله‌ خوری و بلوغ زودرس در دختران متخصصان در یک بررسی جدید دریافته‌اند که هله‌ هوله ...

  10برگزیده دنیای خوراکی ها لقمه: با توجه به تنوع مواد غذایی بیشتر ما برای انت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
همه چیز درباره داشتن لثه سالم و زیبا اگر بپرسید مهم‌ترین جزء یک لبخند زیبا چیست قطعا همه می‌گویند دندان سالم و زیبا. اما در کنار سلامت و زیبایی دندان‌ها، سلامت و فرم لثه‌ها نیز از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است در حدی که زیباترین دندان‌ها اگر با لثه‌ای بیمار و عفونی احاطه شوند نه‌تنها لبخند زیبایی نمی‌سازند بلکه به دلیل عفونت لثه یا تحلیل رفتن آن جلوه خود را نیز از دست داده و صاحب چنین دندان و لثه‌ای قطعا لبخند زیبایی نخواهد داشت.
غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.