یکی بخر دوتا ببر» طرح رستوران‌‌های فرانسوی برای جذب مشتری در اوج بحران اقتصادی


رستوران‌داران فرانسه در بحبوحه بحران اقتصادی و کاهش روز افزون درآمد مردم اقدام به ارائه طرحی تشویقی برای جذب مشتری در رستوران‌های این کشور کرده‌اند.

به گزارش لقمه، شبکه خبری یورونیوز طی گزارشی نوشت، «یکی بخرید دو تا بخورید» این نوآوری و شعاری است که سرآشپزهای فرانسوی به مدت یک هفته در رستوران‌های فرانسه و مکان‌هایی که غذا سرو می‌کنند، به اجرا در می‌آورند.

«آلن دوکاس» سرآشپزی که این طرح را در بیش از یک هزار رستوران فرانسه عملی می‌کند، هدف از طرحش را بهره‌مندسازی شمار بیشتری از مردم از اغذیه لذیذ عنوان کرده است.

اما واقعیت آن است که این اقدام در حالی که بحران اقتصادی رفته رفته در فرانسه نمایان‌تر می‌شود، برای رستوران‌داران اقدامی سودمند خواهد بود.

یک سرآشپز دیگر می‌گوید: «این طرح فرصتی برای ماست تا در خدمت آنانی باشیم که به رستوران رفتن و صرف پول برای غذا عادت ندارند.»

شهروندان فرانسوی معتقدند، این اقدام فرصتی شگفت‌انگیز است تا مردم به رستوران‌های مختلف سر بزنند، چرا که درآمد مردم روز به روز کمتر و کمتر می‌شود و مردم توان پرداخت پول برای صرف غذا در رستوران را ندارند.

هفتۀ «اغذیه لذیذ» از 17 تا 23 سپتامبر در اغلب رستوران‌های معروف فرانسه آغاز می‌شود.


نقل از :فارس

کد: 1534 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۶ شهريور بازدید: 2442 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
2 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
3 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
7 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
8 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
9 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
10 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مردان چه غذاهایی بخورند؟ برای داشتن یک رژیم غذایی سالم، بهترین راه گنجاندن ...

  خطر مکمل‌های رژیمی و گیاهی برای کبد با توجه به عدم اطلاع‌رسانی کافی در مورد مصرف صحیح...

  آیا سیب‌زمینی سرخ کرده و یخ و نوشابه دوست دارید؟ آیا می‌دانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز در مورد خاویار خاویار یک ماده غذایی پرانرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد.
لبنیات مشمول قیمت‌گذاری شد معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت،معدن و تجارت گفت: لبنیات از این پس مشمول قیمت‌گذاری شده‌اند.
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!
سیب رکورد تولید را زد اما روی دست باغدار ماند همزمان با آغاز برداشت سیب و افزایش تولید این میوه نگرانی باغداران را فرا گرفته و اینک پس از یک سال زحمت و به ثمر نشستن محصول فراوان و با کیفیت به جای خوشحالی اندوه و نگرانی از بازار برای تولیدکننده باقی مانده است.