یکی بخر دوتا ببر» طرح رستوران‌‌های فرانسوی برای جذب مشتری در اوج بحران اقتصادی


رستوران‌داران فرانسه در بحبوحه بحران اقتصادی و کاهش روز افزون درآمد مردم اقدام به ارائه طرحی تشویقی برای جذب مشتری در رستوران‌های این کشور کرده‌اند.

به گزارش لقمه، شبکه خبری یورونیوز طی گزارشی نوشت، «یکی بخرید دو تا بخورید» این نوآوری و شعاری است که سرآشپزهای فرانسوی به مدت یک هفته در رستوران‌های فرانسه و مکان‌هایی که غذا سرو می‌کنند، به اجرا در می‌آورند.

«آلن دوکاس» سرآشپزی که این طرح را در بیش از یک هزار رستوران فرانسه عملی می‌کند، هدف از طرحش را بهره‌مندسازی شمار بیشتری از مردم از اغذیه لذیذ عنوان کرده است.

اما واقعیت آن است که این اقدام در حالی که بحران اقتصادی رفته رفته در فرانسه نمایان‌تر می‌شود، برای رستوران‌داران اقدامی سودمند خواهد بود.

یک سرآشپز دیگر می‌گوید: «این طرح فرصتی برای ماست تا در خدمت آنانی باشیم که به رستوران رفتن و صرف پول برای غذا عادت ندارند.»

شهروندان فرانسوی معتقدند، این اقدام فرصتی شگفت‌انگیز است تا مردم به رستوران‌های مختلف سر بزنند، چرا که درآمد مردم روز به روز کمتر و کمتر می‌شود و مردم توان پرداخت پول برای صرف غذا در رستوران را ندارند.

هفتۀ «اغذیه لذیذ» از 17 تا 23 سپتامبر در اغلب رستوران‌های معروف فرانسه آغاز می‌شود.


نقل از :فارس

کد: 1534 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۶ شهريور بازدید: 2486 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
4 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
5 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
6 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
8 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
9 نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
10 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
11 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2) پایگاه خبری لقمه: برای اینكه بفهمید اطلاعات تغذیه ...

  در ناهار کودک خود تغییر ایجاد کنید محققان توصیه می‌کنند: ناهار فرزند خود را جذاب‌تر و...

  همه چیز درباره سوپ لقمه: از حدود 5 هزار سال قبل از میلاد مسیح كه انسا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باورهای اشتباه اما رایج تغذیه‌ای امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.
در یخچال تان را به روی کپک ببندید میوه، نان و هر خوردنی دیگری پس از مدتی کپک می زند. اصلا اگر چند روز از یخچال تان غافل شوید و در آن را باز نکنید تنها یک راه حل برای فرار از بوی بد یخچال تان برای تان باقی می ماند و آن راه حل هم ریختن مواد غذایی فاسد شده داخل سطل زباله است!
پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی ‌یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکمل‌های ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.
با گرفتن این رژیم های لاغری مرگتان حتمی است! تب لاغری تب تندی است. خیلی‌ها حال و حوصله وزن كم كردن طی چند ماه را ندارند و دلشان می‌خواهد یك‌شبه ره صدساله را طی كنند. از سویی نه می‌توانند جلوی خوردنشان را بگیرند و نه طاقت گرسنگی دارند...