مدیرکل دفتر محصولات جالیزی وزارت جهادکشاورزی:
با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت


مدیرکل دفتر سبزی، صیفی و محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی از توزیع بار جدید گوجه فرنگی و کاهش قیمت‌ها در بازار خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، هفته گذشته قیمت هر کیلو گوجه فرنگی بین ۲۱.۸۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ تومان بود که این اعداد در هفته جاری به ۳۳.۸۰۰ تا ۳۷.۹۰۰ تومان رسید. حسین اصغری، مدیرکل دفتر سبزی، صیفی و محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی در این خصوص گفت: تولید سبزی و صیفی‌جات در کشور به صورت ۴ فصل و مستمر ادامه دارد. محصولاتی مانند سیب زمینی و پیاز به دلیل قابلیت انبارداری مناسب از تولید تابستان و اوایل پاییز بارها در انبارها نگهداری و به مرور در بازارهای کشور توزیع می‌شوند. از این رو قیمت این محصولات در بازار رضایت مصرف کنندگان را نیز به دنبال داشته است.
 
وی درباره افزایش قیمت گوجه فرنگی اظهار کرد: گوجه فرنگی به دلیل شرایط محصول، امکان انبار کردن ندارد به همین دلیل به میزان محدود در استان خوزستان نگهداری می‌شود اما مقدار آن به اندازه‌ای نیست که بازار را در شرایط مناسبی مانند سیب زمینی و پیاز تأمین کند. به همین دلیل برنامه کشت در استان‌های جنوبی در فصل پاییز انجام شده و ۴ هزار و ۸۰۰ هکتار زمین به این امر اختصاص یافت.
 
این مسؤول دولتی افزود: امیدواریم از این حجم زمین اختصاص داده شده حدود ۲۱۵ هزار تن محصول به بازار عرضه شود.
 
اصغری گفت: بر اساس برآوردهای انجام شده ۱۳۵ هزار تن فقط در ماه آذر به بازار عرضه خواهد شد که به دلیل بارش باران در چند روز گذشته در مناطق جنوبی و عدم امکان تردد در مزارع برداشت محصول محدود شد؛ از این رو تا حدودی حجم گوجه فرنگی در بازار کاهش پیدا کرد.
 
مدیرکل دفتر سبزی، صیفی و محصولات جالیزی وزارت جهاد کشاورزی در پایان یادآور شد: با بهبود شرایط اقلیمی و امکان مراجعه کشاورزان به مزارع، برداشت گوجه فرنگی انجام شده و محصول با حجم بالاتری به بازار عرضه خواهد شد.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15423 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر بازدید: 673 ساعت: 9:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
2 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
3 چرا عزاق واردات گوجه‌فرنگی ایرانی را آزاد کرد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
4 سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
5 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
6 عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
7 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
8 بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
9 اعلام جزئیات قیمت کالاهای اساسی در روزهای پایانی خرداد/ گرانی برنج و مرغ ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
10 عرضه رب گوجه فرنگی کم شد/ اعلام قیمت مصوب قند و شکر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۳ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی م...

  توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: درصورتی بارداری نتیجه ی موفقیت آ...

  تغذیه برای زانوها برخی مکمل‌های تغذیه‌ای ممکن است در زانو درد‌های حا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه شکم خود را کوچک کنیم؟ چربی های دور کمر و ظاهر بدی که این چربی های اضافه به ترکیب بدن می دهند، ممکن است برای بسیاری از افراد آزار دهنده باشند. احتمالاً همه افراد دوست دارند کمری باریک، زیبا و منعطف داشته باشند. چنین خصوصیاتی علاوه بر اینکه نشان سلامتی فرد به حساب می آیند، مسلماً در ترکیب بندی بدن هم تاثیر گذار خواهند بود.
بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند و با حل کردن پلاستیک مقدار زیادی از مواد مضر آن را به خود جذب می‌کنند.
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی پایگاه خبری لقمه: با وجود خواص مفید پونه کوهی، مصرف آن باید با احتیاط انجام شود؛ زیرا در دوزهای بالا ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند. همچنین، زنان باردار یا شیرده و افرادی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند، باید قبل از استفاده از آن با پزشک یا متخصص مشورت کنند.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.