مدیر عامل اتحادیه تعاونی فرآوردهای لبنی خبر داد
تعیین نرخ «شناور» برای شیر خام/ جلسه دولت با دامداران در هفته جاری


مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولید کننده فرآوردهای لبنی با اشاره به عدم جمع‌بندی تعیین قیمت شیرخام گفت:‌ در روزهای آینده جلسه دامداران با دولت برای نهایی شدن قیمت شیر خام برگزار می‌شود.

به گزارش لقمه، محمد رضا اسماعیلی در گفت‌وگو یی با اشاره به برگزاری جلسه تعیین قیمت شیر خام با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و مسئولان وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: قیمت شیر خام به طور قطعی در این جلسه نهایی نشد و قرار است هر کیلو شیر خام با بار میکروبی کمتر از یک میلیون از 770 تومان تا 920 تومان افزایش یابد.

وی ادامه داد: آنچه که مربوط به اتحادیه‌ تعاونی‌ها است، موضوع تثبیت قیمت شیر خام به منظور عدم افزایش ناگهانی و بروز مشکلات دیگر است.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدکننده فرآورده‌های لبنی کشور با بیان اینکه برای تعیین قیمت شیر خام دولت باید با دامداران به نتیجه برسد، تصریح کرد: مقرر شد در روزهای آینده قیمت شیر خام با حضور دامداران قطعی شود تا بعد از آن در جلسات کارشناسی قیمت فرآورده‌های لبنی بررسی و جمع‌بندی شود.

به گفته این فعال تعاونی‌ها، شیر خام با بار میکروبی کمتر از 100 هزار تا قیمت 920 تومان نیز می‌رسد که هدف از انجام این کار ترغیب دامداران به منظور افزایش کیفیت شیر تولیدی است.

اسماعیلی با اشاره به اینکه یکی از پیشنهادات حذف یارانه‌ها و آزاد شدن قیمت نهاده‌های دامی به منظور رفع مشکلات موجود است، تصریح کرد: این موضوع در حال حاضر نهایی نشده و دولت با تأمین نهاده‌‌های دامی مورد نیاز دامداران، قیمت شیر را کاهش خواهد داد.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدکننده فراورده‌های لبنی کشور گفت: هر چه بار میکروبی شیر خام کمتر باشد، قیمت شیر بالاتر می‌رود و بابت هر 100 هزار واحد بار میکروبی، 10 تومان به قیمت هر کیلو شیر افزوده می‌شود.

وی تأکید کرد: برای اتحادیه‌های تعاونی، موضوع تثبیت قیمت شیر خام اهمیت بالایی دارد تا بتوانند براساس آن سرمایه در گردش و هزینه‌های جاری خود را کنترل و نظارت کنند.




کد: 1625 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۴ شهريور بازدید: 3028 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افرادی که رو به پیری هستند از این ویتامین بخورند! لقمه: همراه با پیر شدن جمعیت، پیشگیری از زمین خورد...

  غذاهایی که از ریزش موها جلوگیری می کند‎ برای برخی افراد ریزش موها به دلیل ژنتیکی بودن این ...

  مواد غذایی ضد پیری را بشناسید فرآیند پیر شدن سلول ها، اتفاقی است که هر انسانی را...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
فقط قند، قندتان را بالا نمی برد این اشتباه است که می‌گویند فقط کسانی در معرض خطر ابتلا به دیابت و مرض قند هستند که شکلات و شیرینی زیادی می‌خورند یا به خوردن غذاها و خوراکی‌های شیرین عادت دارند.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
انقلاب علیه رژیم‌ های غذایی! بعضی افراد برای اینكه خیلی سریع و در مدت زمان كوتاهی لاغر شوند، به رژیم‌های لاغری غیرعلمی و نامتعادلی رو می‌آورند كه هر چند باعث كاهش وزن زیاد در مدت زمان كوتاه می‌شوند، ولی صدمات جبران‌ناپذیری بر سلامت بدن وارد می‌كنند. اما بعضی از عوارض هستند كه در هر رژیمی وجود دارند چون شخص تحت رژیم كمتر از نیاز بدن خود غذا می‌خورد، بنابراین بدن از دریافت بعضی از نیازهای ضروری خود در طول رژیم محروم می‌شود.