صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنیهای سنتی و خامه محلی
خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنیهای سنتی و خامه محلی
ستنیهای سنتی و پنیر و خامه محلی مهمترین عامل انتقال بیماری تب مالت به انسان هستند.
به گزارش لقمه،به نقل از وب دا، مسئول بررسی، آموزش و مراقبت بیماریهای دامی اداره دامپزشکی استان یزد گفت: تب مالت یکی از بیماریهای مشترک بین انسان و دام است که سگ وگربههای ولگرد میتوانند عامل این بیماری باشند همچنین دلیل شیوع و انتقال آن در بین دام، خرید و فروش و جا به جایی دامها است و علائم بیماری تب مالت در دام به صورت سقط جنین و کاهش شیر و تلفات ومرگ ومیر گوساله است.
محمد عبدالحسینزاده در گفت وگو با خبرنگار وب دا گفت: با توجه به اینکه این باکتری از راه شیر دفع میشود انسان از طریق فرآوردههای لبنی آلوده و غیر پاستوریزه میتواند به آن مبتلا شود و حتی دامداران از طریق تنفس در هوای آلوده و تماس با دامهای آلوده به بیماری مبتلا میشوند.
وی افزود: عمدهترین راه پیشگیری از این بیماری مصرف فرآوردههای لبنی پاستوریزه و خودداری از مصرف فرآوردههای غیر پاستوریزه مانند بستنیهای سنتی و پنیر و خامه محلی است که مهمترین عامل انتقال این بیماری به انسان هستند.
وی اظهار داشت: واکسن بیماری تب مالت برای گاو و گوسفند وجود دارد ولی شدت این بیماری در گوسفندان بیشتر است ضمن اینکه واکسن آن برای انسان وجود ندارد و درمان نیز قطعی نیست و امکان بازگشت بیماری در فرد مبتلا وجود دارد.
وی در خصوص چگونگی شناسایی دامهای آلوده بیان کرد: در مورد گاو با انجام آزمایش بر روی نمونه خون، دامهای بیمار، شناسایی وعلامت گذاری میشوند که حتما باید طی ۱۵ روز دام ذبح شود و دولت نیز تا ۷۵درصد مبلغ خسارت را به دامداران پرداخت میکند.
وی تصریح کرد: در پنج ماه ونیم سال جاری هفت هزارو ۱۶۷ رأس گاو و گوساله و۲۵۴هزار و۷۰۰رأس بز و گوسفند بر ضد تب مالت واکسینه شدند.
عبدالحسینزاده ادامه داد: شیوع بیماری تب مالت در کل از سال ۸۳ تا به حال روند نزولی داشته است و این در حالی است که در پنج ماهه اخیر نسبت به سال گذشته روند بیماری رو به افزایش بوده است به طوری که ۶۱ رأس گاو آلوده شناسایی و از گله حذف شدند.
س.س
نقل از :آریا
کد:
1709
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۹ شهريور
بازدید:
6395
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم
۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
2
قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد
۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
3
بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد
۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
4
آشنایی با خوردنیها و تنقلات لاکچری
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
5
توالت، رستوران مدرن تایپه
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6
طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی
۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۸ آبان
7
علت بسته شدن نوتلا بارها چست؟
۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
8
طرز تهیه بستنی موزی (بستنی رژیمی خوشمزه)
۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
9
بستنی لاکچری برای میلیاردرها از جنس الماس !
۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
10
قیمت انواع بستنی سنتی و صنعتی/ بستنی میوهای در صدر قیمتها
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
11
خانم ها از خوردن کدام بستنی باید اجتناب کنند
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۷ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک
پایگاه خبری لقمه: نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتی...
صحیح و سالم پیر شوید
هیچ کس نمیتواند از پیری فرار کند، هرچند میشود با...
رژیم خیلی کمچـرب هم عارضه دارد!
متاسفانه بسیاری از افراد در جامعه تنها چربی رژیمی ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آشنایی با انواع گرسنگی
گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز میکند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز میکند انواع گرسنگیهای دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.
تنظیم نبض قلب با این خوراکیها
قلب یکی از اندامهای مهم بدن است که اگر اختلالی در فعالیتش ایجاد شود، زندگی مختل یا تمام خواهد شد.
نکات مهم برای استفاده از لبنیات سنتی/ نظارت بر بهداشت لبنیاتیهای سنتی چطور است
پایگاه خبری لقمه: کسی نیست به این دل نگرانیها پاسخی دهد و شفاف بگوید که آیا میتوان با خیال راحت از لبنیات سنتی استفاده کرد؟
آموزش تصویری تزیین قهوه
برای خیلی از افراد ظاهر مواد غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است و به عنوان یکی از مهمترین موارد انتخاب خوراک، به آن توجه می کنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است