انار ارگانیک در کاشمر تولید می‌شود


با اجرای وسیع‌ترین پروژه کنترل بیولوژیکی کرم میوه انار، در کاشمر تولید محصول سالم و ارگانیک انار در کاشمر تولید شد.

به گزارش لقمه، مهندس محمد صوابی، مدیر جهاد کشاورزی کاشمر با اعلام این خبر افزود: با توجه با اینکه در شهرستان کاشمر وچند شهرستان مجاور، هر سال بیش از 80 هزار تن انار تولید می‌شود، بخش قابل توجهی از این محصول دچار آفت کرم میوه انار شده و کیفیت محصول را پایین می‌آورد.


وی گفت: در راستای اجرای اهداف وزارت جهاد کشاورزی جهت تولید محصولات سالم، ارگانیک و عاری از بقایای سموم نباتی، کنترل آفات انار در برنامه کاری جهاد کشاورزی شهرستان قرار گرفته است.


صوابی با بیان اینکه مدیریت جهاد کشاورزی روش های غیر شیمیایی را جهت کنترل آفات انار در دستور کار خود قرار داده است، گفت: در این راستا در کاشمر از سال جاری دو باب انسکتار یوم تولید حشرات مفید با نظارت مدیریت جهاد کشاورزی فعالیت دارند که از تولید آنها جهت کنترل کرم میوه انار در بیش از 450 هکتار از باغات کاشمر و شهرستان های خلیل آباد، بردسکن و فیض آباد استفاده می‌شود.


وی تصریح كرد: 125 هکتار از باغات انار کاشمر قابلیت استفاده از حشرات مفید این انسکتاریوم را دارند تا بتوانند محصول سالم به بازار عرضه کنند.


مدیر جهاد کشاورزی کاشمر خاطر نشان كرد: اجرای این روش سبب افزایش محصول سالم انار بیش از 10 هزار تن در باغات مورد نظر شده است.


وی با اشاره به اینکه در سالهای اخیر شاهد افزایش سالانه 50 تا 60 هکتار سطح باغات انار در شهرستان هستیم، گفت: در دو سال اخیر با توجه به رشد قیمت محصول انار، زود به بار نشستن باغات انار، هزینه کمتر تولید این محصول و نیاز کمتر به آب در مقایسه با باغات انگور و شاهد توسعه سطح باغات انار در منطقه هستیم.


مدیر جهاد کشاورزی کاشمرگفت: در حال حاضر باغات انار شهرستان به 450 هکتار رسیده است.


وی با بیان اینکه در شهرستان ارقام متفاوتی انار از جمله بجستانی، انارملس، شیشه کپ، اردستانی و خزر و ... تولید می شود، گفت: ارقام خزر و شیشه کپ قابلیت صادراتی دارند که در سالهای اخیر جهت فروش این محصول بازاریابی مناسبی صورت گرفته است.


مهندس صوابی به کلیه انارکاران منطقه توصیه كرد: جهت کسب اطلاعات لازم از نحوه اجرای مبارزه بیولوژیک به بخش نباتات تولیدات گیاهی این مدیریت مراجعه كنند.



م.ف


نقل از :ایسنا

کد: 1740 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۳ مهر بازدید: 5300 ساعت: 5:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
2 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
3 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
4 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5 آشنایی با برخی خواص انار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
6 شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
7 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
8 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
9 آخرین روز‌های برداشت انار در شهرضا ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10 قیمت میوه‌ها برای شب یلدا مصوب شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 بهبود دیابت نوع دو با تمرینات ورزشی و عصاره میوه بهشتی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دزدان انرژی را بشناسید لقمه: شناسایی و مقابله با دزدان انرژی کار سختی نیس...

  خواص تغذیه‌ای تخم پرندگان وقتی وارد بازارهای محلی شهرهای شمالی کشورمان می‌شو...

  آنتی بیوتیک جدیدی به نام بادنجان بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواد غذایی ممنوع برای کودکان زیر یک سال غذای كمكی خانگی كه در خانه تهیه می شود بر آنچه كه به صورت تجاری و در قوطی های آماده در دسترس خانواده ها قرار می گیرد ارجحیت دارد.
دیابت پشت گوش یک چهارم ایرانیان یک فوق تخصص غدد گفت:‌ رشد دیابت در یک دهه گذشته دو برابر شده، ۴ میلیون نفر مبتلا و ۵ میلیون نفر در خطر ابتلا هستند، با این روند تا دو دهه آینده از هر ۴ ایرانی بزرگسال یکی دیابت دارد یا در شرف بیماری است. سیاستگذاری ها نیز فقط روی کاغذ باقیمانده است.
اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنی‌ها خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.