طرز تهیه فیله مرغ با چیپس و پنیر


این غذا بسیار راحت و با موادی که به آسانی در دسترس هستند، می‌تواند شما را كمك كند.

مواد اولیه:

•چیپس ساده یك بسته
• قارچ اسلایس شده و فیله مرغ پخته شده از هر کدام 200 گرم
• كالباس خشك سه برگ
• فلفل دلمه‌ای خرد شده یك عدد
•ذرت و نخودفرنگی از هر كدام یك قاشق سوپخوری
• پنیر پیتزا 150 گرم
• آویشن، فلفل سیاه و زردچوبه و روغن زیتون به میزان لازم




طرز تهیه:

ابتدا باید قارچ‌ها و فلفل دلمه‌ای خرد شده را درون ظرفی ریخته و با زردچوبه و فلفل سیاه مخلوط كرده و با بالاترین قدرت، در درون توستر یا مایكروفر به مدت پنج دقیقه گذاشته اگر بعد از این مدت قارچ‌ها هنوز آب داشت حتما آب آن را دور بریزید.

ظرفی مناسب كه برای دو نفر كافی باشد تهیه كنید و در آن مقداری روغن زیتون ریخته و كل ظرف را به روغن زیتون آغشته كنید و بعد یك لایه چیپس بچینید سپس از تمامی مواد به جز پنیر و ادویه به صورت منظم و یكسان روی آن بریزید مانند ریختن مواد روی نان پیتزا. دوباره یك ردیف چیپس و البته نسبت به قبل كمتر درون ظرف بریزید و باقی‌مانده مواد را روی آن ریخته و پنیر را هم روی مواد اضافه كنید، ظرف را به مدت دو تا سه دقیقه با بالاترین قدرت درون توستر گذاشته تا آماده شود هنگام سرو از آویشن استفاده كرده و با سس قرمز میل كنید.



گ.ق




کد: 1919 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۰ مهر بازدید: 6983 ساعت: 4:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش‌ های طبیعی برای دفع سنگ کلیه یکی از دردناک‌ترین علت‌های مراجعه به بیمارستان‌ها ...

  شیر فقط برای استخوان نیست علاوه بر مزایایی كه شیر و لبنیات برای سلامت استخوا...

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.
چرا باید شام را زودتر خورد؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که اخبار مربوط به سلامت و تناسب اندام را پیگیری می‌کنند، حتما تاکنون بارها از پزشکان و متخصصان تغذیه شنیده اید که باید شام را پیش از ساعت 7 شب خورد.
افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت پایگاه خبری لقمه: دولت سیزدهم با شعار دولت مردمی مردادماه سال ۱۴۰۰ آغاز بکار کرد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از مهمترین وزارتخانه های کلیدی با جایگاه سیستم نظام سلامت، اقدامات ارزنده ای را در کارنامه یکساله خود دارد.
آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟ عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.