چغندر، مانع از پوکی استخوان می شود


لقمه: بیشتر مردم علاقه زیادی به مصرف چغندر ندارند، اگر شما هم جزو این دسته هستید به شما توصیه می کنیم برای حفظ سلامت خود این صیفی را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. چغندر منبع عالی آهن است و میزان انرژی بدن را بالا می برد و سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند. این گیاه از بدن در برابر رشد سلول های سرطانی محافظت می کند.

* به نقل از سایت «ehow»، مصرف منظم آب چغندر، فشارخون را کاهش می دهد.

* از فرد در برابر بیماری های قلبی، عروقی محافظت می کند.

* چغندر حاوی منیزیم است؛ این ماده معدنی مانع از پوکی استخوان می شود.

* مسهل طبیعی است، از یبوست و بواسیر پیش گیری می کند.

* با بالا بردن میزان سرتونین، خلق و خوی فرد را بهبود می بخشد.

* اسیدفولیک موجود در آن برای رشد سلول های جدید موثر است.

* مصرف منظم آب چغندر، واریس را از بین می برد.

* آب آن با خواص قلیایی که دارد، با اسیدیته معده مقابله می کند.
نقل از :روزنامه خراسان

کد: 1939 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۳ مهر بازدید: 2193 ساعت: 8:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 از لاغری تا رفع یبوست با این شگفت انگیز ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
2 دلالان شکر را ارزان بخرند، به بازار ورود می‌کنیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
3 مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
4 آیا مصرف چغندر می تواند موجب ابتلا به نقرس شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
5 توصیه‌های هواشناسی کشاورزی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
6 خوراکی هایی که شما را پر انرژی می کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
7 نیاز به ۵۰۰ هزار تن شکر خارجی/ واردات ۵۵۰ هزار تنی فقط در ۴ ماه! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
8 خوراکی که سلاح طبیعی در برابر سرطان هاست ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
9 معاون وزیر کشاورزی: باید پنج کارخانه جدید قند و شکر ساخت ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
10 سلامت ذهن و جسم با مصرف «چغندر» ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
11 معرفی ارقام جدید بذر چغندرقند از سوی محققان کشور ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا خوردن به موقع شام اهمیت دارد؟ پزشکان معتقدند: علاوه بر فاکتور مهم انتخاب مواد خو...

  رژیم غذایی تاثیری در افزایش یا کاهش میل جنسی مردان ندارد در جامعه ما گفته می شود غذاهایی که خاصیت گرمی دارن...

  خطرات نوشیدنی های انرژی زا نوشیدنی های انرژی زا می توانند خطرناک باشند. آگاهی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز در مورد اولین بامیه پزی تهران پایگاه خبری لقمه: اولین بامیه پزی تهران نه یک مغازه مجلل و وسیع است و نه در ویترین و تابلویی چشم نواز دارد. بلکه مغازه کوچکی است که در خیابان شترداران واقع در چند قدم بالاتر از ضلع شمال شرقی میدان قیام.
در فصل سرما عسل بخورید اغلب مردم عسل را به دلیل طعم خوب و خاصیت تنظیم‌کنندگی قند بدن استفاده می‌کنند.
۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.