اینها را در مایکروویو قرار ندهید!!


برخی از این ظروف رگه هایی از آهن در داخل رنگ و یا جنس آن وجود دارد و بعد از برخورد با امواج جرقه می زنند.

به گزارش لقمه، یكی از مواردی كه باید همیشه در مورد این دستگاه رعایت كنید قرار ندادن مواد و یا وسایل غیر مجاز در داخل آن است. گاهی اوقات ممكن است با قرار دادن مواد خاصی در این دستگاه آن را سمی و یا با گذاشتن یك جسم خاص آن را منفجر كنید. از جمله چیزهای غیر مجاز كه نباید در داخل ماكروویو قرار دهید می توان به موارد زیر اشاره كرد:


فویل های آلمینیومی
این نكته را حتما می دانید كه وسایل آهنی را اصلا نباید در ماكروویو قرار دهید و این امر در مورد فویل های آلمینیومی نازك نیز برقرار است. فویل های نازك سریعا داغ می شوند ممكن است بر اثر افزایش دمای زیاد آتش گرفته و حتی باعث آتش سوزی خانه شما نیز بشود.

ظروف چینی
یكی از نكاتی كه كمتر رعایت می شود در مورد ظروف چینی است. برخی از این ظروف رگه هایی از آهن در داخل رنگ و یا جنس آن وجود دارد و بعد از برخورد با امواج جرقه می زنند. در این حالت شاید جرقه ها باعث آتش سوزی شوند و یا حتی ظرف شما بشكند.

میوه و سبزی
از قرار دادن هر گونه میوه و سبزی در داخل میكروویو جدا خودداری كنید. این امر در كنار آن كه می تواند باعث سمی شدن و از بین رفتن خواص میوه و سبزی ها شود، مشكلات دیگری نیز به وجود می آورد. برخی از میوه ها به امواج حساس هستند و ممكن است از داخل منفجر شوند همچنین سبزی ها نیز امكان دارد آتش بگیرند.

تخم مرغ
اگر وقت كم دارید و می خواهید یك تخم مرغ را درست كنید حتما از اجاق گاز استفاده كنید و آن را در ماكروویو قرار ندهید. تخم مرغ دارای پروتئین بسیار زیادی است و یك پوست سخت نیز بر روی آن قرار دارد. قرار دادن تخم مرغ زیر امواج باعث انفجار آن و یا حتی از كار افتادن دستگاه شما می شود.

پلاستیك
یكی دیگر از موادی كه نباید در ماكروویو قرار دهید پلاستیك است چرا كه بعد از برخورد با امواج ممكن است سمومی را وارد غذا كند. قبل از اینكه ظرف را در دستگاه قرار دهید روی آن را بخوانید تا مطمئن شوید كه قابلیت استفاده در ماكروویو را داشته باشد. برخی از ظروف غیر استاندارد بعد از گرم شدن آب می شوند و این می تواند برای غذا شما بسیار مضر باشد همچنین ظرف شما نیز بی استفاده می شود.


پ.ن


نقل از :سیمرغ

کد: 1957 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۶ مهر بازدید: 5427 ساعت: 8:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش پخت سوپ جو در ماکروویو ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
2 مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
3 آیا شایعات سرطان‌زا بودن مایکروفر درست است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
4 روش تهیه گراتن چیپس و مرغ در مایکروفر ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر
5 طرز تهیه چیپس و پنیر با فیله مرغ ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
6 روش خشک کردن سبزیجات با مایکروفر ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۱ ارديبهشت
7 ترفندهای کدبانوی کامل شدن چیست؟ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۷ فروردين
8 در مایکروفر غذا بپزیم یا نه؟ ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ آذر
9 7 پرسش و پاسخ رایج درباره مایکروفر ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۹ آبان
10 6 مشکل در مایکروویو ، 6 راه حل ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۵ مهر
11 روش تهیه پیتزا صبحانه تابستانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باورهای تغذیه ای برای سرماخوردگی شما وقتی سرما می خورید چه کار می کنید؟ خودتان را گ...

  5 ماده غذایی مفید برای سبد غذایی اسفندماه اگر خیلی مراقب وزن خود هستید و می‌ترسید که شکلات چ...

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گل سرسبد رژیم لاغری ستاره‌ها چیست؟ هر فنجان قارچ فقط 10 کیلوکالری دارد. این ماده‌ی غذایی چربی ندارد و در عوض منبع خوب اسیدفولیک، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین B6، سلنیوم، زینک و فیبرهای غذایی است.
فست فودها زیر ذره بین متخصص تغذیه! فست‌فودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر داده‌اند.
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟
ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان پایگاه خبری لقمه: متخصصان توسعه کشاورزی ارگانیک در نشست توسعه این نوع کشاورزی بر ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان آن تاکید کردند.