سومین جشنوارۀ ایمنی و کیفیت مواد غذایی برگزار شد


جشنواره ایمنی و کیفیت مواد غذایی با هدف آشنایی عموم مردم با مفهوم ایمنی و سلامت مواد غذائی و آشامیدنی، ارتقاء ایمنی و سلامت مواد غذایی، ایجاد رقابت سالم شرکت های تولید مواد غذایی و آشامیدنی برگزار شد.

به گزارش لقمه، رضا توانا دبیر جشنواره ایمنی و کیفیت مواد غذایی در حاشیۀ این جشنواره در خصوص برنامه های این کنگره گفت: « امسال در سومین تجربه خود نیز همزمان با روز جهانی غذا، با هدف آشنائی عموم مردم با مفهوم ایمنی و سلامت مواد غذائی و آشامیدنی ، ارتقاء ایمنی و سلامت مواد غذائی ، ایجاد رقابت سالم شرکت های تولید مواد غذایی و آشامیدنی ، ارتقاء ایمنی و سلامت مواد غذایی و آشامیدنی ، تبادل اطلاعات و آشنایی مدیران شرکت ها به بررسی فعالیت واحدهای تولیدی و خدماتی در خصوص رعایت ایمنی و سلامت در محصول غذایی خود در مراحل پیش از تولید ، هنگام تولید و پس از تولید پرداخت پس از ممیزی های لازم به شرکت هایی که دارای این ویژگی برتر هستند ، تندیس و لوح جشنواره اهدا نماید.»

دبیر جشنواره ایمنی و کیفیت مواد غذایی در خصوص هدف اصلی این کنگره اظهار داشت:« هدف اصلی این جشنواره در مرحلۀ اول ، اعلام برترین شرکت های رعایت کننده و استقرار دهنده iso22000 , HACCP و در مرحلۀ دوم ، ترغیب شرکت های دیگر جهت رعایت هرچه بیشتر پارامترهای مورد بررسی در استاندارد iso22000 , HACCP در کارخانه های تولیدی دیگر است.»

وی افزود :« بدین منظور امسال نیز گروه ممیزی تحت نظارت کمیتۀ علمی جشنواره ، متشکل از نمایندگان سازمان غذا و دارو ، سازمان حفظ نباتات کشور و سازمان توسعۀ تجارت ایران ، بر اساس چک لیست های iso22000 , HACCP و بازدید واحد تولیدی و مستندات ، به رتبه بندی شرکت ها پرداختند. امید است شاهد روز افزون ایمنی و کیفیت مواد غذایی کشور باشیم.»



ک.م


نقل از :سلامت نیوز

کد: 1963 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۷ مهر بازدید: 2495 ساعت: 12:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  همه حقایق وحشتناک درباره چیپس! تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک بسته چیپس در روز ش...

  5 اشتباه رایج خانواده‌ها در رستوران‌های فست‌فود بعضی خانواده‌ها عادت دارند هر روز فست‌فود بخورند ا...

  داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند پایگاه خبری لقمه: نتایج یک آزمایش کوچک جدید حاکی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم‌های غذایی مطابق با گروه‌خونی آیا گروه‌خونی بهترین راه برای تعیین رژیم‌غذایی است؟ در این مقاله می‌خواهیم بیشتر درمورد این رژیم‌های غذایی توضیح دهیم و ببینیم آیا قادر به کم کردن وزن شما هستند یا خیر.
خواص انواع آب‌میوه و سبزیجات آب میوه ها و سبزیجات نه تنها بسیار خوش‌طعم، لذیذ و نشاط‌آور بوده، بلكه باعث ایجاد انرژی و حس جوانی می‌شوند.
احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: احیای برجام و رفع تحریم‌ها و همزمانی با فروکش کردن بیماری کرونا در سطح جهانی، گردشگری ایران را در موقعیت ممتازی قرار می‌دهد تا این صنعت با احیای بازار بین‌المللی خود، فرصتی برای بازنگری سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های داخلی را هم بدست آورد.
رنگ درمانی با میوه ها و سبزیجات بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی در سراسر جهان بر این باورند که مصرف دست‌کم 5نوع میوه و سبزی در طول روز می‌تواند تاثیر ماندگاری بر حفظ سلامت و تندرستی افراد داشته باشد.