نتایج پایش کیفی نان در تابستان/سنگک همچنان کیفی‌ترین نان


معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از نتایج پایش کیفی نان در سه ماهه دوم امسال خبرداد و گفت: سنگک همچنان کیفی‌ترین نان در سراسر کشور است و در پخت آن از جوش‌شیرین هم استفاده نمی‌شود.

به گزارش لقمه، عباس قبادی در گفتگویی گفت: نتیجه پایش کیفیت و سلامت نان کشور در سه ماهه دوم امسال، میزان 7 درصدی استفاده از جوش شیرین را نشان می‌دهد که از بین نان‌های سنتی، در نان سنگک این رقم به صفر رسیده است؛ لذا ضرورت دارد دستگاههای نظارتی از جمله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به این امر نظارت داشته باشند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: یکی از مشکلات اصلی در تولید نان، مصرف موادی مانند جوش شیرین در فرآوری خمیر نان است؛ این در حالی است که مرکز پژوهش‌های غلات و شرکت‌های غله و خدمات بازرگانی مناطق 14گانه شرکت بازرگانی دولتی ایران در اجرای ماموریت‌ها و وظایف محوله، به طور مستمر به پایش کیفیت نان تولیدی با نمونه‌برداری و بر اساس استاندارد ملی 2628 اقدام می‌کنند که آمار دریافتی از کارشناسان کنترل کیفی از سراسر کشور نشان می‌‌دهد از کل نمونه‌های نان به تعداد 2 هزار و 547 عدد، تعداد 178 مورد دارای Ph بالا هستند.

وی، نان سنگک را به عنوان کیفی‌ترین نان تولیدی کشورمعرفی و تصریح کرد: نتیجه پایش اخیر همچنین نشان می‌دهد که این نان در شرایط کاملا بهداشتی پخت می‌شود و تنها نانی است که میزان مصرف جوش شیرین در تهیه آن صفر اعلام شده‌ است.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اظهار داشت: تاکید ما به مسئولان آموزش این شرکت و همکاران سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای این است که به طور مستمر در جریان آموزش نانوایان، خطرات استفاده از جوش شیرین در تولید نان را به نانوایان گوشزد و برعدم استفاده از آن تاکید کنند.

قبادی با اشاره به اینکه استفاده از جوش شیرین در تولید نان، عملی خلاف و مغایر قانون است، گفت: باید در صدد باشیم تا همین مقدار کاربرد جوش شیرین در فرایند تولید نان را به صفر برسانیم.

وی در پایان تصریح کرد: با توجه به طرح مسئله، توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران و اقدامات انجام شده در راستای تولید نان سالم، حذف کامل جوش شیرین از نان، نیازمند مشارکت دستگاههای ذیربط بویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از طریق دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان تعزیرات حکومتی با راهکار اقدامات نظارتی و تشدید برخورد با متخلفین و همکاری سازمان استاندارد جهت تدوین استانداردهای نان بهداشتی است.


نقل از :مهر

کد: 2019 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۷ آبان بازدید: 3437 ساعت: 9:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
4 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
5 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
6 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
7 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
8 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
10 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
11 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیگار بدتر است یا قلیان؟/ آیا قلیان به اندازه سیگار مضر است؟ تحقیقات جدید محققان ایرانی نشان داد که استفاده از ...

  راه های مبارزه با بوی بد دهان رعایت بهداشت اولین سلاح برای مبارزه با بوی بد دهان...

  دوری از اضافه وزن در رستوران از نخستین نیازهای بشری، تهیه و تدارک غذای کافی، من...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت