معاون وزیر بهداشت:
آمادگی برای ابلاغ سبد غذایی محصول ایرانی به سازمان ها


معاون بهداشت وزارت بهداشت از آمادگی برای ابلاغ سبد غذایی محصول ایرانی به سازمان های زیربط توسط وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش لقمه، علیرضا مصداقی نیا معاون بهداشت وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار شبستان با بیان این خبر گفت: سبد غذایی مطلوب ایرانی بیشتر برای این است که مردم بدانند نیازهای غذایی آنها به لحاظ انرژی و ریزمغذی ها چه چیزی است و در هر گروه سنی به چه میزان از آن نیاز است.



وی افزود: امیدوار هستیم به اندازه کافی به مردم آموزش داده شود تا بتوانند غذایی را که می خواهند مصرف کنند را طوری انتخاب کنند تا تمام نیازهای بدنشان برآورده شود.



معاون بهداشت وزارت بهداشت درخصوص چگونگی اطلاع رسانی سبد غذایی مطلوب ایرانی، اظهار کرد: دانشگاه های علوم پزشکی و معاونت های بهداشتی بخشی برای تغذیه دارند و در مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت به مردم آموزش داده خواهد شد.



وی افزود: از رسانه ها هم کمک خواهیم گرفت تا به مردم آموزش عمومی در مورد آن داده شود.



مصداقی نیا خاطرنشان کرد: هم اکنون ما آماده هستیم و به زودی توسط وزارت بهداشت سبد غذایی مطلوب ایرانی را به سازمان های زیربط ابلاغ می کنیم.



ک.م


نقل از :شبستان

کد: 2048 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۵ آبان بازدید: 2095 ساعت: 4:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
3 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
5 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
6 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
7 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
8 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
10 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکست این قاتل مرموز با راهکارهای تغذیه ای مناسب پایگاه خبری لقمه: دیابت بر حسب علت به وجو آورنده ی...

  شیرینی خورها بخوانند! غالبا اکثر مردم به دنبال این هستند که چگونه از هوس...

  پرتقال از عفونت های ویروسی جلوگیری می‌کند ویتامینC یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است؛ به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی‌هایی برای کاهش کالری و کاهش وزن تعادل و تناسب اندام در یک سبک زندگی سالم رویای هر فرد است، اما به سختی می توان بدن را وادار به تغییر عادات ناسالم کرد.
کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: سن ابتلا به عوارض ناشی از چاقی (دیابت و فشارخون) به حدود ۱۰ تا ۱۹ سال رسیده است.