صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اخبار سلامت
>
وقتی این جز از "هفت سین" شما را بیمار میکند
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
کیک، شیرینیجات و مربا
>
آشنایی با روش تهیه کیک پنیر پاییزی
آشنایی با روش تهیه کیک پنیر پاییزی
لقمه: روی کیک پنیرتان مقداری سس کارامل بریزید و آن را با یک نوشیدنی گرم میل کنید.
مواد لازم برای 10 عدد چیز کیک:
پودر سوخاری: یک پیمانه
شکر: 3 قاشق غذاخوری
پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
مارگارین: یک چهارم پیمانه، ذوب شود.
پنیر خامهای: 450 گرم؛ نرم شود.
شکر: نصف پیمانه
تخممرغ بزرگ: 2 عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
سیب پوست کنده و به قطعات ریز درآمده: 4 پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه
دارچین: نصف قاشق چایخوری
گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
• پودر سوخاری، شکر، دارچین و مارگارین را در ته یک قالب کیک 23 سانتیمتری قرار داده و به سمت پایین فشار دهید و آن را درون فر به مدت 10 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
• با استفاده از همزن برقی، پنیر خامهای و شکر را خوب هم بزنید.
• تخممرغ را به مخلوط اضافه کرده - به صورت هر بار یک تخممرغ - و هر بار خوب مخلوط را هم بزنید.
• وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید سپس آن را روی لایه اول بریزید.
• سیب را با شکر و دارچین مخلوط کرده و با قاشق آن را روی لایه پنیر خامهای بریزید.
• گردوهای خرد شده را روی لایه آخر بریزید.
• مخلوط را به مدت یک ساعت و ده دقیقه درون فر روی حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
• ظرف را از فر بیرون آورده و قبل از خارج کرده آن از قالب دور آن را از کیک آزاد کرده و بگذارید کمی خنک شود.
شهره فرجی
نقل از :همشهری آنلاین
کد:
2088
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۲۰ آبان
بازدید:
4415
ساعت:
9:16 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
3
بیش از ۱۰ تن پودر گوشت غیربهداشتی در الیگودرز توقیف شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
4
تولید 19500 تن کود سولفات پتاسیم مورد نیاز کشور در استان قم
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ مرداد
5
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزلهزده
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ آبان
6
حلقه نان سیر و مرغ با سس آلفردو
۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7
طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8
واردات پودر تخم مرغ دردسر ساز شد/صادرات تخم مرغ متوقف شد
۱۳۹۶ سه شنبه ۴ مهر
9
واردات زعفران تکذیب شد
۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير
10
صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری آبزیان در سال ۹۵
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
11
دورای کاره (کاری خشک به سبک ژاپنی)
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چقدر در روز میوه خشک بخوریم
پایگاه خبری لقمه: میوه های خشک رایحه کمتری نسبت به...
کاهش سیستم ایمنی بدن و انرژی با حذف گوشت از برنامه غذایی
یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هشدار ...
مصرف زیاد پروتئین حیوانی به اندازه سیگار کشنده است
پزشکان آمریکایی هشدار دادند که مصرف مقادیر زیاد پر...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا سیر برای سرماخوردگی خوب است؟
در رساله ذهبیه امام رضا(ع) توصیه شده است که در ماه آخر زمستان سیر مصرف شود.در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نیز آمده است که می فرمایند: سیر بخورید و با آن مداوا کنید. یعنی حضرت هم توصیه به مصرف غذایی و هم دارویی سیر می کنند.هم چنین می فرمایند: درمان هفتاد بیماری در سیر است که بنا به نظر محققان کلمه هفتاد دلیل بر کثرت است؛ یعنی سیر بسیاری از بیماری ها را درمان می کند. در حدیث دیگری نیز پیامبر اکرم(ص) به حضرت امام علی(ع) توصیه می کنند که سیر بخورید و اگر من هم با فرشته هم سخن نمی شدم سیر می خوردم.
با خوراکیهای سرطانزا آشنا شوید
بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطانها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
خوردن قارچ برای چه کسانی مضر است
قرنهاست قارچ بهعنوان یک ماده غذایی جای خود را در سفره مردم باز کرده و بهخصوص چینیها و ژاپنیها آن را زیاد مصرف میکنند...
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت اخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان را تشریح کرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است