صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
میراث فرهنگی و گردشگری
>
اعطاى پروانه بین المللى استاندارد محصول به كافه رستوران بلومارلین
>
گزارش و مقالات
>
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ
گوشت شترمرغ در دسته گوشتهای قرمز طبقه بندی میشود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چربترین و سالمترین نمونههای گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
به گزارش لقمه، وقتی صحبت از تامین پروتئین با خوردن گوشت به میان میآید گوشت شترمرغ نسبت به بسیاری از گوشتهای قرمز دیگر دارای اولویت است.
این گوشت اگر چه از لحاظ طعم و بافت، بسیار شبیه به گوشت گاو یا گوسفند است ولی از لحاظ ارزش تغذیهای از مقام بالاتری برخوردار است.
گوشت شترمرغ سرشار از پروتئین بوده و هیچ گونه چربی ناسالمی در آن وجود ندارد.
رنگ قرمز تیرهتر این گوشت، نسبت به گوشتهای گاو و گوسفند یا بوقلمون حاکی از مقدار بالاتر آهن در آن میباشد از این رو، مصرف آن به افراد کم خون و زنان باردار نیز توصیه میشود.
بهترین منابع غذایی حاوی آهن برای مقابله با کم خونی
این گوشت نسبت به گوشتهای هم ردیف خود از مقدار کلسترول و کالری پایینتری برخوردار است و همچنین به علت ایدهآل بودن سطح PH، به مبارزه با باکتری ای کولای و نیز سالمونلا کمک موثری میکند.
مقدار چربی موجود در گوشت شترمرغ، کمتر از نصف مقدار موجود در گوشت مرغ است.
گوشت شترمرغ برای افرادی که میخواهند رژیم لاغری بگیرند بهترین گزینه است زیرا علاوه بر چربی کم، خاصیت سیرکنندگی فراوان دارد.
گوشت شترمرغ به دلیل داشتن سدیم بسیار کم برای بیماران فشار خونی بسیار مفید است.
این گوشت به دلیل دارا بودن اسید چرب امگا-3 فراوان بهترین نوع گوشت برای افراد سالمند و بیماران قلبی و عروقی است.
ارزش تغذیهای 100 گرم گوشت شترمرغ:
چربی: 3 گرم
آهن: 3.2 میلیگرم
کلسترول: 81 میلیگرم
پروتئین: 26.9 گرم
کالری: 142
نکته:
این گوشت به خاطر چربی کمی که دارد نسبت به دیگر انواع گوشت، سریعتر پخته میشود، پس برای پیشگیری از خشک شدن آن، از پختن بیش از حد آن جلوگیری کنید.
نقل از :همشهری آنلاین
کد:
2099
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۱ آبان
بازدید:
6687
ساعت:
8:26 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2
سهم دامداری های کوچکمقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
3
توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد
۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4
تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل
۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
5
قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یکروزه تا دام سنگین
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7
قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و ترهبار ۵ آذر
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
9
برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10
عدم صلاحیت فروشگاههای اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت
۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
11
تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
داروهای چاقكننده را بشناسید!
پزشك برایتان داروهای خاصی تجویز كرده و چند ماهی ا...
علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان
پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که س...
بهترین و جدیدترین ضدآفتاب خوراکی
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان
لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژنهای گیاهی را در پایین آوردن میزان استروژن در مردان و درمان ناباروری موثر دانست و گفت: استفاده از مواد غذایی مانند لوبیا سبز، باقلا و سویا در درمان ناباروری مردان بسیار موثر است.
توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی
متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل میشود اما در موارد زیادی گوشتهای یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش میروند.
اولین دایناسورها چه چیزهایی میخوردند؟
پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسورها تمایل داشتند چه چیزهایی بخورند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است