استفاده از ظروف یکبارمصرف شیمیایی سرطانزاست


یک متخصص تغذیه گفت: در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم از ظروف یکبار مصرف گیاهی استفاده شود.

به گزارش لقمه، دکتر کوروش جعفریان در گفت وگویی با اشاره به این مطلب که ظروف یکبار مصرف سرطان زا است، افزود: استفاده از ظروف یک بار مصرف شیمیایی برای نوشیدنی‌ها و غذاهای داغ مانند چای و شیر حتی برای یک بار هم سرطان زا است و به جای آن باید از ظروف کاغذی که پایه گیاهی دارند استفاده شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این مطلب که باید سلامت مواد اولیه در نذری‌ها رعایت شود، گفت: بیشتر روغن‌های به کار رفته در نذری‌ها جامد است و احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش می دهد و باید سعی شود از روغن‌های سالم و غذاهای کم چرب مصرف شود.

وی بیان کرد: بعضی تکایا به منظور تهیه نذورات خود از مقدار زیاد نمک برای غذا و یا از شکر برای تهیه شله زرد استفاده می‌کنند که می تواند احتمال پرفشاری خون را افزایش دهد.
دکتر جعفریان با بیان اینکه استفاده از مواد اولیه سالم و تازه به ویژه گوشت و فرآورده‌های آن برای طبخ غذا ضروری است، اظهار داشت: اگر غذا بیش از اندازه و یا کم حرارت دیده باشد ارزش‌های غذایی خود را از دست داده و کیفیت لازم را نخواهد داشت.


نقل از :ایسنا

کد: 2248 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱ آذر بازدید: 5165 ساعت: 2:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
5 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
6 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
7 رسیدگی به شکایت از بهداشت نانوایی ها ظرف ۴۸ ساعت ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
8 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
9 تفاهم‌نامه همکاری دانش فنی بومی شرکت پتروشیمی کیان و شرکت پژوهش و فن آوری پتروشیمی امضا شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱ خرداد
10 ضرورت تدوین سند تحول در فعالیت های شبکه تعاون روستایی ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
11 ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  کی چی بخوریم؟ لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خص...

  کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت