صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
روش تهیهی کوکوی شیرین- غذای محلی قزوین
روش تهیهی کوکوی شیرین- غذای محلی قزوین
لقمه: کوکوی شیرین یکی از چندین غذای سنتی و محلی قزوینیهاست.
مواد اولیه:
سیبزمینی متوسط: پنج عدد
تخممرغ: چهار عدد
شکر: یک پیمانه
آب و گلاب: یک پیمانه
زعفران: به میزان لازم
روغن مایع و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
* سیبزمینیها را پخته و زمانی که هنوز گرم هستند، چرخکرده یا به صورت ریز رنده میکنیم.
* در ظرفی دیگر تخممرغها را هم زده، دو قاشق از شکر را به آن اضافه کرده، روغن و نمک را نیز به همراه سیبزمینیها به آن افزوده و با هم مخلوط میکنیم.
* روغن را درون تابه ریخته و وقتی کمی داغ شد مایه کوکو را در آن میریزیم، وقتی که خودش را گرفت آن را بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و طلایی شود.
* شکر، آب، گلاب و زعفران را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی دیگر روی حرارت میگذاریم و وقتی چند جوش خورد آن را روی کوکوهای آماده شده، ریخته و اجازه میدهیم تا با حرارت کم به خورد مواد برود، سپس آن را سرو میکنیم.
نقل از :مجله آشپزی خانواده سبز
کد:
2336
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۱۰ آذر
بازدید:
5178
ساعت:
10:21 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
2
تولید ۲۹ میلیون عدد مینیتیوبر سیبزمینی گواهی شده در سال
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3
بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال
۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
4
تب بازار میوههای نوبرانه و افزایش قیمتها
۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
5
گرانی محصولات کشاورزی در بهار امسال
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
6
افزایش ۵۳ هزارتنی تولید سیب زمینی در کشور
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
7
احداث سردخانه در قطبهای تولید محصول جالیزی
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8
شناسایی نوعی ماده سمی سرطانزا در ترکیبات غذایی پرمصرف با کمک نانو
۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
9
کروکت سیب زمینی غذایی راحت و خوشمزه
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
10
مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی
۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
11
سرنوشت فاسد شدن سیبزمینی تکرار نخواهدشد
۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۸ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چه کسانی که نباید باقلا بخورند؟
در فصل بهار بیماری آلرژی بسیاری از مردم جهان را آز...
دیالیزیها آجیل نخورند
یک متخصص کلیه گفت: دیالیزیها تا حد امکان آجیل نخو...
درمان آنفولانزا با انار
پایگاه خبری لقمه: کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانش...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خودکشی دسته جمعی ایرانی ها با مواد غذایی!
وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا آمار تکان دهنده ای از مصرف سالانه مواد غذایی در ایران داد.
دانه ای خوش طعم و موثر در درمان بیخوابی
اگر شما هم مشکل بیخوابی دارید با این دانه خوش طعم آن را به راحتی درمان کنید.
رژیم غذایی زنانه!
مصرف مكملهای روغن ماهی به مدت 10 سال، خطر ابتلا به سرطان سینه را كاهش میدهد.
230هزار تومان برای یک شام دو نفره در تهران!
این روزها رفتن به رستورانهای لوکس به یک جاذبهی گردشگری در تهران تبدیل شده و مردم تلاش میکنند، برای یکبار هم که شده، به رستورانی بروند که برای خودش اسم و رسمی دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است