روش تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تكه‌ای


رشته پلو از انواع غذاهای ایرانی است که معمولا آن را با گوشت مرغ و گوشت چرخ کرده یا به صورت گوشت قلقلی طبخ می کنند.

مواد اولیه:

رشته پلویی و خرما از هر کدام 500گرم
برنج یک كیلوگرم
روغن و کشمش از هر کدام 200 گرم
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
مرغ تكه شده نصف یک عدد
پیاز یک عدد
دارچین و نمک به میزان لازم
كره یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه:

گوشت مرغ را با پیاز و نمك بگذارید تا پخته شود ولی له و ریش نشود. كشمش و خرما را در مقداری روغن تفت دهید. برنج را كه از قبل خیس كرده‌اید در آب جوش ریخته و رشته پلویی را در آن بریزید و آرام مخلوط كنید بعد از نرم شدن برنج، آبكش كنید ته دیگ را مقداری آب و روغن داغ ریخته سه كفگیر برنج را روی روغن پهن كنید مقداری خرما و كشمش روی پلو بریزید و دو كفگیر برنج و مرغ را لابه‌لای پلو قرار دهید و مقداری دارچین بپاشید. بقیه خرما و كشمكش را لایه به لای برنج در دیگ ریخته و به همین ترتیب برنج را روی هم بریزید تا كامل شود و در آخر زعفران ساییده و خیس كرده را روی برنج قرار دهید.

وقتی بخار برنج بیرون زد حرارت را كم كرده آب روغن داغ را روی پلو بدهید و آن را به مدت یك ساعت تا یك ساعت و ربع دم كنید. برای سرو غذا برنج را داخل ظرف برگردانده و آن را با پلوی زعفرانی، خرما، گردو و هویج سرخ شده تزیین نمایید. می‌توان انتهای دیگ را سیب‌زمینی یا كاهو قرار دارد و از ته دیگ آنها استفاده كرد.




کد: 2395 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ آذر بازدید: 5032 ساعت: 5:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تکذیب ادعای پذیرش بدون کنکور «مبینا نعمت زاده» در رشته پزشکی ۱۴۰۳ جمعه ۲۶ مرداد
2 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
3 ماکارونی کیلویی ۳۴ هزار تومان شد/ قیمت جدید ماکارونی اعلام شد ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
4 چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
5 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
6 آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
7 جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
8 با خوردن این ماهی به جنگ آلزایمر بروید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
9 پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک» ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
10 سفره های رنگین گیلان در ماه رمضان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
11 از مکان‌های بدون مجوز آش و حلیم نخرید/پشم گوسفند در حلیم ها ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رفع بوی بد دهان در روزه داران یکی از مشکلاتی که اکثر روزه ‌داران در ماه مبارک رم...

  بهبود سنگ کلیه با مالیدن روغن شوید دکتر کردافشاری متخصص طب سنتی گفت: گرم نگه داشتن نا...

  برای جذب بهتر آهن به همراه غذا، آبلیمو مصرف کنید برای جذب بهتر آهن همراه با غذا نوشابه‌های گازدار و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای ممنوع برای شب قبل از عروسی خیلی از عروس و دامادها قبل و روز عروسی‌شان آن قدر مشغول کارهای مختلف هستند که حتی غذا خوردن را فراموش می‌کنند و البته عده ای‌ هم چیزهایی می‌خورند که مناسب نیست.
کتاب کلید را بزن برای مدیران کسب و کار مفید است یا کم کردن وزن؟ پایگاه خبری لقمه: علاقمندان به تغییرات فردی یا سازمانی می توانند از کتاب کلید را بزن الگوی ارائه شده در آن به نحو مقتضی بهره مند شوند.
مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان پایگاه خبری لقمه: مریم امیرجلالی در یک برنامه تلویزیونی ضمن تحسین شیرینی پزی فریبا کوثری برای مرجانه گلچین د رزمینه آشپزی کری خواند.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.