مدیرکل شیلات گلستان:
افزایش 10 درصدی صید ماهیان استخوانی در دهه اول فصل صید در گلستان


مدیرکل شیلات گلستان از افزایش 10 درصدی صید ماهیان استخوانی در دهه اول فصل صید در استان خبر داد و افزود: با شروع فصل صید ماهیان استخوانی دریای خزر از تاریخ 20 مهر لغایت 30 مهر سالجاری در مدت یک دهه 30 تن انواع استخوانی ماهیان دریایی توسط صیادان گلستانی صید شده است.

به گزارش لقمه، "علی اکبر پاسندی" گفت: صیادان گلستانی در دهه اول فصل صید 220 بار تورهای خود را به دریا انداختند و موفق به صید انواع گونه های سفید، کفال، کپور، کلمه شدند.

به گفته وی، با آغاز فصل صید تعداد یک هزار و 420 نفر صیاد در قالب 21 تعاونی پره فعالیت خود را شروع کرده و در حوزه آب های دریای خزر در گلستان مشغول به صید شده اند.

همچنین در ادامه معاون صید و صیادی شیلات گلستان با بیان اینکه بیشترین صید انجام شده توسط تعاونی های پره گلستان از گونه کفال بوده است، تصریح کرد: آمار صید انجام شده در دهه اول فصل صید نشان دهنده آن است که تاکنون 45 درصد کفال، 30 درصد کپور، 22 درصد سفید و 2 درصد کلمه و سایر گونه ماهیان صید شده است.

"محسن یحیایی" با اشاره به بیشترین میزان صید تعاونی ها، گفت: بیشترین صید توسط تعاونی چپاقلی در منطقه گمیشان بوده است که صیادان این تعاونی توانستند در این مدت سه هزار و 334 کیلوگرم ماهی را صید نمایند که 91 درصد صید آن از گونه کپور می باشد.

وی در ادامه افزود: کمترین میزان صید توسط تعاونی توماچلر در منطقه میانکاله بوده است که مقدار آن 613 کیلوگرم می باشد و 56 درصد صید آنان از گونه کفال می باشد.

یحیایی خاطرنشان کرد: بیشترین صید ماهیان سفید توسط تعاونی غنچه در منطقه میانکاله به ثبت رسیده است که مقدار آن یک هزار و 183 کیلوگرم می باشد و 60 درصد کل صید این تعاونی را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه بیشترین صید ماهی کفال توسط صیادان تعاونی قره سو در میانکاله به ثبت رسیده است، گفت: میزان صید آنان دو هزار و 20 کیلوگرم بوده است و حدود 74 درصد کل صید این تعاونی را به خود اختصاص داده است.

معاون صید و صیادی شیلات گلستان اظهار امیدواری کرد: با توجه به افزایش میزان صید در سالجاری شاهد رونق اقتصادی جامعه صیادی استان باشیم.


نقل از :روابط عمومی اداره کل شیلات گلستان

کد: 2465 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۰ آذر بازدید: 2266 ساعت: 10:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  مضرات نخوردن صبحانه شاید این نظر درست باشد كه ناآگاهی، عادات فردی و خا...

  غذاهای کودک‌کش بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند غذاهای شیرین...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باید و نبایدهای لاغری که شاید از آنها بی‌خبر باشید اگر به دنبال راه‌حل‌هایی برای لاغری می‌گردید، خوب است بدانید کارهایی هست که باید آنها را انجام دهید و کارهایی هم هست که اگرچه فکر میکنید برای رسیدن به این هدف موثرند اما اشتباه هستند و نباید آنها را انجام دهید.
برای پیشگیری از افزایش وزن مجدد چه كار كنیم؟ معمولا پس از اینكه موفق می‌شویم وزن خود را چند كیلویی كم كنیم، فقط این وضعیت و جلوگیری از اضافه وزن مجدد كار دشوارتری به نظر می‌رسد.
چیدمان منزلتان را یلدایی کنید وقتی به روزهای پایانی پاییز که شب یلدا حسن ختام آن است، نزدیک می شویم، بد نیست خانه هم رنگ و بویی دیگر بگیرد.
حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!