دو عامل مهم سرطان حنجره چیست؟


فوق تخصص حنجره گفت: مصرف سیگار و الکل دوعامل اصلی ابتلا به سرطان حنجره است به‌طوری که 95 درصد از سرطان‌های حنجره در افراد سیگاری و الکلی است‌.

به گزارش لقمه، دکتر ایزدی افزود‌: براساس آمار در 10 تا 15 سال گذشته رشد سرطان حنجره در مردان 15 برابر بیشتر از زنان بوده و این در حالی است که امروزه مصرف سیگار و دخانیات در جهان افزایش یافته است. وی اظهار داشت: میزان ابتلای زنان به سرطان حنجره در سال‌های اخیر به دلیل کشیدن سیگار افزایش یافته است و در حال حاضر براساس آمار در مقابل هر چهار مرد سیگاری یک زن سیگاری وجود دارد.

این فوق تخصص حنجره مصرف الکل را عامل دوم ابتلای افراد به سرطان حنجره دانست و خاطرنشان کرد: فردی که همزمان هم سیگار و هم الکل مصرف می‌کند خطر ابتلای وی به سرطان حنجره دو برابر می‌شود‌. همچنین کارگران در مشاغلی که با ترکیبات مواد شیمیایی رنگی سرو کار دارند با استنشاق کردن بخارات سمی‌ حاصل از این مواد شیمیایی خطر ابتلا به سرطان حنجره در آنان افزایش می‌یابد.

به گفته وی، نتایج مطالعات و تحقیقات نشان می‌دهد که کارگران در اماکنی مثل پالایشگاه‌ها، پمپ بنزین‌ها، چوب بری‌ها، آبکاری صنعتی کارخانه‌ها و موارد دیگردر معرض خطر ابتلا به سرطان حنجره هستند.

ایزدی در مورد آلودگی هوا گفت: آلودگی هوا نیز در ابتلا به سرطان حنجره تاثیر گذار است و به احتمال قوی آلاینده‌های ناشی از دود خودروها و منواکسید کربن موجب ابتلای فرد به سرطان‌های مختلف می‌شود.

وی خاطرنشان کرد که عفونت‌های موجود در راه‌های هوایی تنفسی فوقانی و ویروس‌هایی همچون پاپیلوما زمینه ساز بروز سرطان حنجره در فرد است و علاوه براین برگشت اسید معده یا ریفلاکس نیز به صورت طولانی در برخی از افراد می‌تواند موجب بروز این نوع از سرطان شود‌.

به گفته وی احتمال بروز سرطان حنجره در افرادی که پدر و مادرو یا یکی از اعضای خانواده آنان درگیر این نوع سرطان هستند، بیشتر از افرادی است که تاکنون در خانواده آنان این نوع از بیماری وجود نداشته است.


نقل از :آرمان

کد: 2472 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۰ آذر بازدید: 3666 ساعت: 12:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
10 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
11 چگونگی پیشگیری از سرطان با تغذیه ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

  با بوی بد سیر چه کنیم؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خ...

  کمبود کدام ویتامین به کاهش و توقف رشد بدن می انجامد؟ دکتر تیرنگ نیستانی گفت: کمبود روی برای نخستین بار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت