آغاز صادرات تخم مرغ به 4 کشور


مدیر عامل اتحادیه مرغ تخمگذار از آغاز صادرات تخم‌مرغ ایران به 4 کشور خبر داد.

به گزارش لقمه، هدایت اصغری با اعلام این خبر اظهار داشت: با حذف عوارض 40 درصدی، صادرات تخم مرغ ایران به 4 کشور آغاز شد.

مدیر عامل اتحادیه مرغ تخمگذار افزود: از هفته گذشته تاکنون 3 هزار و 600 تن تخم مرغ به 4 کشور افغانستان، عراق، تاجیکستان و ترکمنستان آغاز شده است.

وی ادامه داد: بر اساس برنامه قرار است، ماهانه 7 هزار و 500 تن تخم مرغ از ایران صادر شود.


*۱۵ هزارتن مازاد تخم مرغ

به گفته‌ اصغری ماهانه 15 هزار تن مازاد تولید تخم‌مرغ در کشور وجود دارد که فعلا نصف آن صادر می‌شود و بقیه به دلیل تنظیم بازار داخلی صادر نمی‌شود.

وی خاطر نشان کرد: صادرات تخم مرغ در آینده نزدیک باید از مرز 7 هزار و 500 تن بگذرد.

مدیر عامل اتحادیه مرغ تخمگذار گفت: بر اساس تفاهم‌نامه سه‌جانبه وزارت جهاد، وزارت صنعت و صادر کنندگان قرار است، قیمت تخم‌مرغ برای مصرف کننده در طول سال کیلویی کمتر از 3300 تومان و بیشتر از 3700 تومان نباشد.

وی همچنین افزود: ارز حاصل از صادرات تخم‌مرغ با اولویت واردات نهاده‌های مورد نیاز هزینه ‌خواهد شد.

اصغری در پاسخ به این که چه نوع نهاده‌های تولید وارد کشور می‌شود، گفت: نهاده‌ها نباید همان‌ نهاده‌هایی باشد که دولت با ارز 1226 تومان وارد می‌کند، بلکه نهاده‌هایی مانند مکمل خوراکی و کنجاله پنبه خواهد بود که دولت با ارز مبادله‌ای وارد می‌کند.


بعد از تصمیم دولت مبنی بر منع صادرات تخم مرغ، تولید کنندگان با انباشت تولید مواجه‌ شدند و قیمت تخم مرغ در بازار سقوط کرد، اما بعدا دولت عوارض 40 درصدی برای صادرات در نظر گرفت که با اعتراض تولید کنندگان همراه شد و طی هفته گذشته این عوارض نیز حذف شد.


نقل از :فارس

کد: 2604 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۴ دي بازدید: 1655 ساعت: 10:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
4 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
5 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
6 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
7 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
8 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
9 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
10 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
11 ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دسرهای چاق‌کننده را بشناسید متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...

  لواشک چاق می کند یا لاغر؟ مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گف...

  میوه های غنی از کلسیم را بشناسید در دوران بارداری لازم است مواد غذایی سالم و مغذی م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مخرب‌ترین شیوه‌های كاهش وزن پای صحبت بسیاری از افراد كه می‌نشینیم، بر این باور هستند كه بهترین رژیم غذایی ممكن را در پیش گرفته‌اند و توانسته‌اند به زعم خودشان معجزه‌ای را بیافرینند زیرا در طول یك هفته چند كیلوگرم از وزنشان و چند سانتی‌متر از سایز دور كمر‌شان را كاهش داده‌اند در حالی كه به عقیده متخصصان تغذیه، این اشتباه‌ترین باور ممكن و نادرست‌ترین شیوه‌ای است كه افراد در پیش می‌گیرند و گاهی سلامت خود را به خطر می‌اندازند...
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غذایی حاوی پروتئین، چربی‌های سالم، غلات و سبزیجات مغذی نقش تعیین‌کننده‌ای در تأمین انرژی و حفظ سلامتی دارند. با ایجاد تعادل در رژیم غذایی و بهره‌گیری از مواد غذایی گرم و مغذی، می‌توانید احساس راحتی و انرژی بیشتری داشته باشید.
آشنایی با 10 روش‌ تشویق کودک به خوردن سبزیجات از آن‌جا که سبزی‌جات دارای خواص فراوانی به خصوص برای کودکان هستند در این‌جا چند راهکار را به شما معرفی می‌کنیم تا کودک شما به خوردن این گروه غذایی تمایل بیشتری نشان دهد.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.