عرضه گسترده محصولات ارگانیک در پایتخت


به گفته مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، مدیریت شهری در معرفی و فرهنگ‌سازی محصولات کشاورزی طبیعی و ارگانیک در کشور پیشرو بوده و تنها نهادی است که قدم‌های عملی برای تحقق این سیاست‌ها برداشته است.

به گزارش لقمه، حسین صفایی با اشاره به برگزاری پنجمین نمایشگاه عرضه محصولات کشاورزی طبیعی و ارگانیک که 5 دی ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های تخصصی شهرداری برگزار می‌شود،‌ عنوان می‌كند: «طبق مصوبه شورای شهر تهران در پایان سال 88، سازمان میادین ملزم شد نسبت به ارتقای محصولات عرضه شده برنامه‌هایی را اجرا کند که برگزاری نمایشگاه سالانه محصولات ارگانیک از جمله این برنامه‌هاست.» او ادامه می‌دهد: «تا زمان ابلاغ مصوبه شورای شهر تهران، هیچ نمایشگاهی در کشور برای معرفی، عرضه و فرهنگسازی در خصوص محصولات طبیعی و ارگانیک در کشور شکل نگرفته بود که خوشبختانه این مصوبه مبنایی شد که شهرداری با راهبرد توجه به سلامت محصولات و سلامت مصرف کننده این اقدامات را انجام دهد.»

به گفته مدیرعامل سازمان میادین، دربرنامه چشم‌انداز جمهوری اسلامی که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده، به این مسئله تاکید شده است. همچنین در برنامه‌های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور به ویژه در بخش‌هایی از برنامه پنجم که در حال اجراست، وزارت جهاد کشاورزی ملزم به گسترش اراضی تحت کشت محصولات ارگانیک و طبیعی شده است.

همچنین هیات وزیران نیز مصوبه‌ای در این خصوص داشته که در آن برای سازمان میادین جایگاهی در این طرح، مشخص شده و در واقع این سازمان قدم‌های عملی برای اجرای این سیاست‌ها را برداشته است. آنطور كه حسین صفایی توضیح می‌دهد، 100 شرکت فعال در تولید محصولات طبیعی و ارگانیک در این دوره نمایشگاه شركت كرده‌اند. او در این باره یادآور می‌شود: «حمایت از تولید کنندگان محصولات طبیعی و ارگانیک و فرهنگسازی بین مردم، از اهداف برگزاری این نمایشگاه است که با توجه به قرار داشتن کشور در اولین سال‌های تولید این محصولات، لازم به کمک دستگاه‌های متولی برای شناساندن بیشتر آن درمیان مردم است.» او با تاکید بر اینکه شهرداری تهران بانی اولین نمایشگاه محصولات کشاورزی طبیعی و ارگانیک در کشور است،‌بیان می‌كند: «سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، بزرگ‌ترین شبکه عرضه مواد غذایی در کشور است و طبیعتا مسئولیت سنگینی دارد که باید از ظرفیت‌های خود برای تبلیغ و ترویج این گروه از محصولات استفاده کند.»

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار در خصوص تاثیر برگزاری این نمایشگاه در میزان تولیدات آن می‌گوید: «تاثیر این نمایشگاه بسیار مشهود است. از بعضی تولیدکنندگان برای حضور در بازارهای میادین دعوت کردیم که آنها اظهار داشتند در حاشیه برگزاری نمایشگاه، مشتریان خود را پیدا کرده‌اند.» صفایی به قدم بعدی این سازمان در خصوص محصولات ارگانیک اشاره می‌كند و توضیح می‌دهد: «راه اندازی سیستم گسترده عرضه محصولات میوه و تره‌بار طبیعی و ارگانیک دارای گواهینامه در شهر،گام دوم ما خواهد بود.» وزارت بهداشت، سازمان حفظ نباتات و دفع آفات کشور، سازمان محیط زیست، موسسه ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی، سازمان نظام کشاورزی و منابع طبیعی کشور، انجمن ارگانیک ایران، دانشکده علوم طبیعی دانشگاه شهید بهشتی، جامعه گیاهان دارویی کشور و... از جمله دستگاه‌هایی هستند که سازمان میادین را در برگزاری این نمایشکاه یاری می‌رسانند.


نقل از :تهران امروز

کد: 2610 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۴ دي بازدید: 2288 ساعت: 11:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
2 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
3 کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد ۱۳۹۷ شنبه ۱۸ اسفند
4 افزایش تولید محصولات ارگانیک در دستورکار دولت قرار گرفت/ واردات محصولات تراریخته باید ممنوع شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 برندسازی و بازاریابی محصولات ارگانیک در دستور کار منطقه آزاد انزلی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 علائم ناشی از سندرم روده‌ تحریک‌پذیر را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
7 چگونه با ته مانده سبزیجات سبزی بکاریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
8 شیرینی صرفه جویی آب در مزارع با گرمک ارگانیک کردستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
9 بدنتان هر روز را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد
10 5 مواد غذایی که سیستم اسمنی بدن را تقویت می کند ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
11 تنها ۲ درصد عسل تولیدی صادراتی است/افزایش صادرات با تولید عسل ارگانیک ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

  چگونه کودک را به خوردن میوه و سبزی ترغیب کنیم؟ تغذیه ناسالم دلیل اصلی افزایش هزینه‌های سلامت در ب...

  رژیمی برای شفاف سازی پوست استفاده از انواع کرم‌های شیمیایی آرایشی، می‌تواند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.
از بین بردن چربی های شکم،باسن و ران سلولیت اغلب در باسن و ران‌ها و البته گاهی اوقات در بازوها و شکم جا خوش می‌کند. سلولیت لکۀ تاریک بدن زنان است.
تاثیر ازدواج در چاقی زنان و مردان شاید از خواندن خبری که می‌خواهیم برایتان بگوییم خوشحال نشوید اما تحقیقات كارشناسان نشان می‌دهد که الگوی چاق شدن زنان و مردان بعد از ازدواج و طلاق متفاوت است. آنها معتقدند كه ازدواج و طلاق هر دو فاكتورهایی مضر برای اندازه دور كمر هستند چون زنان بعد از ازدواج و مردان پس از جدایی دچار چاقی و اضافه وزن می‌شوند.
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.