محققان از ارتباط پروتئین خون و افسردگی خبر دادند


تحقیقات جدید از ارتباط سطح یک پروتئین در خون انسان و ابتلا به استرس یا افسردگی خبر می‌دهد.

به گزارش لقمه، تحقیقات جدید حاکی است: افرادی که از استرس یا افسردگی رنج می‌برند، سطح پروتئین (CRP) در خون آنها بالا می‌رود؛ امری که نشان دهنده وجود التهابات است.

محقق بورگ گرون مسئول تحقیقات در دانشگاه کپنهاگ دانمارک گفت: افرادی که سطح بالای پروتئین (CRP) دارند؛ دو برابر بیشتر در معرض افسردگی قرار دارند.

اما محققان اشاره کردند که هنوز روشن نیست آیا بالا بودن میانگین پروتئین (CRP) همان علت افسردگی است یا نشانه‌ای از آن است.

به گفته محققان، همچنین هنوز روشن نیست که آیا کاهش این میانگین می‌تواند به از بین بردن افسردگی کمک کند یا خیر.

محققان دریافتند: سطح بالای این پروتئین با افرادی که شیوه‌های ناسالم در زندگی دارند و افراد چاقی که از بیماریهای مزمن رنج می‌برند؛ ارتباط دارد.

محققان در این تحقیقات خود اطلاعات 73 هزار فرد بالغ را جمع آوری کرده و میزان مصرف داروهای ضد افسردگی از سوی آنها و ورود آنها به بیمارستان به علت این مشکل را مورد بررسی قرار دادند.

این تحقیقات نشان داد: احتمال بالا بودن سطح پروتئین (CRP) در مصرف کنندگان داروهای ضد افسردگی در مقایسه با دیگران ۳ برابر بیشتر بود.


نقل از :پایگاه خبری هلث دی نیوز آمریکا

کد: 2686 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۰ دي بازدید: 2465 ساعت: 10:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
2 عدم مصرف سبزیجات خطر ابتلا به 8 بیماری را افزایش می دهد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۸ آبان
3 خواص بی نطیر این میوه پاییزی و عوارض جانبی آن ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
4 خوراکی هایی برای افزایش انرژی در فصل‌های سرد سال ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
5 کاهش رشد سلول های سرطانی به کمک موزهای سیاه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
6 ۳۰۰میلیون انسان افسرده در جهان/ اهمیت سلامت روان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
7 درمان افسردگی با قارچ جادویی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8 غده پروانه‌ای شکل بدنمان چه قدر مهم است ۱۳۹۶ يکشنبه ۹ مهر
9 درمان افسردگی با مواد غذایی حاوی منیزیم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۶ مهر
10 گیاهخواران دو برابر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
11 پیشگیری از پوسیدگی دندان با این دانه های پر خاصیت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجه‌فرنگی با سبزی خی...

  پخت طولانی مدت سبزی از ارزش غذایی موجود در آن می‌کاهد بهتر است افراد در صورت تمایل به سرخ كردن سبزیجات، ...

  مزایای استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی افزودن گیاهان معطر به غذاها می‌تواند به حفظ وزن طب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
ویتامین C از مسمومیت ناشی از سرب جلوگیری می‌کند تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف کافی ویتامین C بدن انسان را از مسمومیت ناشی از ترکیبات سرب محافظت می‌کند.
ارتباط چاقی با یک پنجم موارد مرگ و میر در انسان تحقیقات جدید نشان می‌دهد که چاقی می تواند عامل یک پنجم مرگ و میر انسان‌ها باشد.
جنین و نوزاد هم آجیل دوست دارند؟ برای بسیاری از زنان باردار و مادران جوان این سوال مطرح است که مصرف آجیل در دوران بارداری و شیردهی چه تاثیراتی بر سلامت آن‌ها خواهد داشت.