افزایش کیفیت نان‌های لواش و تافتون/ نمره کیفی نان؛ این بار 77.06


سنجش کارشناسی کیفیت انواع نان سنتی توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران، در آذر ماه، نمره کیفی 77.06 درصد از 100 نمره را نشان می‌دهد که از روند ثبات کیفیت طی ماه‌های قبل حکایت دارد.

به گزارش لقمه، عباس قبادی گفت: به منظور سنجش کارشناسی کیفیت نان، آزمایشگاههای شرکت غله و خدمات بازرگانی مناطق، در هر ماه از واحدهای نانوایی سنتی استان‌ها با در نظرگرفتن پراکنش جغرافیایی و انواع نان تولیدی، نمونه‌برداری کرده و نسبت به پایش کیفیت نان اقدام می‌کنند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: پس از نمونه‌گیری، نمره کیفیت انواع نان سنتی در مراکز غله و خدمات بازرگانی مناطق، مطابق با فرمت ارزشیابی نان تعیین و سپس به شرکت بازرگانی دولتی ایران ارسال می‌شود که گزارش‌های ارسالی بیانگر متوسط کیفیت 77.06 درصد از نمره 100 برای انواع نان سنتی در کشور و نشانگر ثبات کیفیت در ماههای گذشته است.

وی با اشاره به فعالیت‌ها و اقدامات کیفی و سالم‌سازی نان تصریح کرد: در این میان، طرح‌های آموزش نانوایان، بهسازی و نوسازی واحدهای نانوایی و اولویت‌های نظارتی در دستور کار قرار گرفته است؛ به نحوی که این اقدامات سبب ارتقاء و ثبات کیفی نان شده است.

به گفته قبادی، سردی هوا، اختلاط گندم‌ها و به ویژه کاهش میزان سبوس‌گیری که از موارد اولویت‌های نظارتی بر کارخانجات آرد‌سازی است، از عوامل تاثیرگذار بر روند ارتقای کیفیت نان به شمار می‌رود.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، هدف از سنجش کیفیت نان را به دست آوردن اطلاعات کیفی انواع نان سنتی در سطح استانها و اعمال اقدامات کیفی‌سازی در این خصوص دانست و خاطرنشان کرد: پایش‌های سه ماه اخیر نشان می‌دهد که دو نان سنتی لواش و تافتون که به لحاظ کیفیت در سطح پایین‌تری از متوسط کیفی انواع نان سنتی قرار داشتند، افزایش نسبی کیفی بیشتری داشته‌اند و به متوسط کیفیت نزدیک شده‌اند.

قبادی به تشریح ارزیابی کیفیت نان استانها پرداخت و توضیح داد: با پایش آذرماه انواع نان سنتی کشور، بیشترین روند افزایش کیفیت مربوط به نان‌های لواش و تافتون به ترتیب با 88 و 88.40 درصد در استان یزد و بیشترین افزایش کیفیت نان سنگک و بربری در دو استان قم و بوشهر مشاهده می‌شود.


نقل از :مهر

کد: 2815 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي بازدید: 3656 ساعت: 5:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
3 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
4 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
5 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
6 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
7 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
9 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
10 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
11 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اطلاعیه و هشدار وزارت بهداشت برای تب کریمه کنگو پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام روابط عمومی سازمان دام...

  مغز با صبحانه بیدار می‌شود همواره شنیده‌ایم که پزشکان از صبحانه به عنوان مهم‌...

  توزیع چیپس، پفك و لواشك در بو‌فه مدارس ممنوع مدیركل سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت