افزایش کیفیت نان‌های لواش و تافتون/ نمره کیفی نان؛ این بار 77.06


سنجش کارشناسی کیفیت انواع نان سنتی توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران، در آذر ماه، نمره کیفی 77.06 درصد از 100 نمره را نشان می‌دهد که از روند ثبات کیفیت طی ماه‌های قبل حکایت دارد.

به گزارش لقمه، عباس قبادی گفت: به منظور سنجش کارشناسی کیفیت نان، آزمایشگاههای شرکت غله و خدمات بازرگانی مناطق، در هر ماه از واحدهای نانوایی سنتی استان‌ها با در نظرگرفتن پراکنش جغرافیایی و انواع نان تولیدی، نمونه‌برداری کرده و نسبت به پایش کیفیت نان اقدام می‌کنند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: پس از نمونه‌گیری، نمره کیفیت انواع نان سنتی در مراکز غله و خدمات بازرگانی مناطق، مطابق با فرمت ارزشیابی نان تعیین و سپس به شرکت بازرگانی دولتی ایران ارسال می‌شود که گزارش‌های ارسالی بیانگر متوسط کیفیت 77.06 درصد از نمره 100 برای انواع نان سنتی در کشور و نشانگر ثبات کیفیت در ماههای گذشته است.

وی با اشاره به فعالیت‌ها و اقدامات کیفی و سالم‌سازی نان تصریح کرد: در این میان، طرح‌های آموزش نانوایان، بهسازی و نوسازی واحدهای نانوایی و اولویت‌های نظارتی در دستور کار قرار گرفته است؛ به نحوی که این اقدامات سبب ارتقاء و ثبات کیفی نان شده است.

به گفته قبادی، سردی هوا، اختلاط گندم‌ها و به ویژه کاهش میزان سبوس‌گیری که از موارد اولویت‌های نظارتی بر کارخانجات آرد‌سازی است، از عوامل تاثیرگذار بر روند ارتقای کیفیت نان به شمار می‌رود.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، هدف از سنجش کیفیت نان را به دست آوردن اطلاعات کیفی انواع نان سنتی در سطح استانها و اعمال اقدامات کیفی‌سازی در این خصوص دانست و خاطرنشان کرد: پایش‌های سه ماه اخیر نشان می‌دهد که دو نان سنتی لواش و تافتون که به لحاظ کیفیت در سطح پایین‌تری از متوسط کیفی انواع نان سنتی قرار داشتند، افزایش نسبی کیفی بیشتری داشته‌اند و به متوسط کیفیت نزدیک شده‌اند.

قبادی به تشریح ارزیابی کیفیت نان استانها پرداخت و توضیح داد: با پایش آذرماه انواع نان سنتی کشور، بیشترین روند افزایش کیفیت مربوط به نان‌های لواش و تافتون به ترتیب با 88 و 88.40 درصد در استان یزد و بیشترین افزایش کیفیت نان سنگک و بربری در دو استان قم و بوشهر مشاهده می‌شود.


نقل از :مهر

کد: 2815 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي بازدید: 3596 ساعت: 5:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
3 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
4 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
7 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
11 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توجه به اشتغال خانواده‌محور و ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار پایگاه خبری لقمه: یکسال از فعالیت دولت سیزدهم می‌گذرد، روزهایی که این دولت روی کار آمد مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از گذشته به جا مانده بود اما این دولت مردمی برنامه‌های خود را با قدرت به اجرا گذاشت؛ نمونه‌ای از این اقدامات اثرگذار از دولت مردمی در حوزه زنان و خانواده است.
پیشنهادهای کم‌حجم و پرکالری برای لاغرها متاسفانه برخی از افراد برای افزایش وزن غذاهای پرکالری، چرب ولی بدون ارزش تغذیه‌ای مصرف می‌کنند ولی بعد از مدتی که به وزن دلخواه رسیدند، دچار مشکلات فراوانی می‌شوند.
آیا لواشک‌ها و آلوچه‌های ترش از میوه تهیه می‌شوند؟ در تمام سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی، قفسه‌ای پر از انواع تنقلات ترش دیده می‌شود که کمتر کسی با دیدنشان دهانش آب نمی‌افتد.
توصیه های اساسی برای صاف کردن چاقی موضعی اساس یک رژیم غذایی صاف کننده ی شکم، یک الگوی غذایی متناسب که میزان انرژی آن محدود شده است، می باشد.