روش تهیه باسلوق در مایکروویو


باسلوق یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که انواع مختلفی دارد و به آسانی در منزل تهیه می شود.

مواد اولیه :

آرد نشاسته ذرت                                                                   یك پیمانه

 آب                                                                                     سه و نیم پیمانه

 گلاب                                                                                  نصف پیمانه

 شكر                                                                                 دو پیمانه

 كره                                                                                   یك قاشق غذاخوری

 خلال پسته، خلال بادام و گردو                                                به میزان لازم

 پودر نارگیل                                                                          به میزان لازم

 وانیل                                                                                   1/8 قاشق چایخوری

 زعفران دم كرده غلیظ                                                             دو قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

آرد نشاسته ذرت را با شكر مخلوط كرده، سپس آب سرد را افزوده و با همزن مفتولی هم می‌زنیم تا مخلوط یكدست شود. مخلوط نشاسته را درون مایكروویو با قدرت 100 درصد، به مدت 5 الی 8 دقیقه قرار می‌دهیم. در میان پخت، یك الی دو بار مخلوط را هم می‌زنیم(برای این‌كه مواد دور ظرف نچسبد، آن را چرب می‌كنیم.) ظرف را از دستگاه خارج كرده، گلاب، زعفران، كره آب كرده و وانیل را به مواد افزوده و دوباره ظرف را به مدت 5 تا 7 دقیقه با قدرت 100 درصد درون دستگاه می‌گذاریم تا مواد غلیظ شوند. از این مرحله می‌توان به دو روش باسلوق را تهیه كرد.

در روش اول روی فویل پودر نارگیل پاشیده، باسلوق را روی آن ریخته، سپس خلال بادام، پسته و گردوهای نصف شده را روی آن می‌ریزیم و از یك سمت رول می‌كنیم و در یخچال به مدت چهار ساعت می‌گذاریم تا خنك شده و خودش را بگیرد، سپس آن را برش می‌زنیم. در روش دوم پودر نارگیل را در ظرف ریخته و باسلوق را با قاشق روی آن می‌ریزیم، به صورت مخروطی در آورده و روی آن گردو نیم شده قرار می‌دهیم.

 

نكــته: می‌توانید زعفران را حذف كرده و باسلوق را ساده درست كنید. اگر باسلوق‌های رنگی دوست دارید، می‌توانید از رنگ‌های مجاز خوراكی استفاده كنید.

 




کد: 2930 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ دي بازدید: 10124 ساعت: 12:19 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
3 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
4 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
5 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
7 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
8 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
9 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
10 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
11 قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری می‌کند؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین وقت برای نوشیدن قهوه یا چای چه زمانی است؟ به گفته استیون میلر که دانشجوی دکترای عصب‌شناسی اس...

  تخم مرغ عسلی نخورید تخم مرغ را به صورت آب پز کاملا سفت شده استفاده کنی...

  آیا سفید کردن دندانها واقعا موثر است؟

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

متفورمین قرص لاغری نیست/چطور کالری های اضافه را بسوزانیم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:« رژیم های غذایی که به صورت دفترچه ها و کاغذهای چاپی در مطب ها و یا توسط پزشکانی که تخصصی غیر از تغذیه دارند یا از سوی پزشکان عمومی تجویز می شود خطرناک است.» از تجویز متفورمین به عنوان قرص لاغری از سوی برخی پزشکان عمومی انتقاد کرد.
چهار توصیه برای مصرف بی ضرر پیتزا شهروندان آمریکایی مانند سایر مردم دنیا سالانه بیش از 3 میلیارد پیتزا را از 60 هزار رستوران می خرند.
چرا نباید مرغ را قبل از پختن شست کارشناسان تغذیه و سلامت نسبت به شست و شوی گوشت مرغ پیش از پختن آن هشدار دادند.
انسان‌های موحد در خوراک خویش نیز تسلیم خداوند هستند خدای تعالی به یک دسته از انسان‌ها توفیق می‌دهد، تا به اینجا برسند که بگویند: خدایا! بگو چگونه بخورم، کجا بخورم و چه‌قدر بخورم؟ این اخلاق موحدین است که به آنچه او اجازه خوردنش را داده، تسلیم هستند.