آشنایی با روش تهیه سالاد عدس و انار


لقمه: با تهیه این سالاد خوش رنگ و پرخاصیت سفره خود را رنگین کنید.

مقدار تهیه: شش و سه چهارم پیمانه

مواد لازم:

روغن زیتون خالص: یک قاشق غذاخوری

عدس:‌ یک و یک چهارم پیمانه،‌ شسته شود

پیاز خرد شده: نصف یک عدد

هویج خرد شده: یک عدد

سیر خرد شده:‌سه حبه

پودر آویشن: یک قاشق چای‌خوری

جعفری: یک دسته کوچک

برگ بو: یک عدد

موسیر خرد شده: 2 عدد

سرکه سیب: 4 قاشق غذاخوری

روغن زیتون خالص: 4 قاشق غذاخوری

انار: یک عدد دانه شود

برگ نعنا: 8- 6 عدد خرد شود

چند عدد پیازچه خرد شود

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• با مقدار کمی روغن زیتون ته قابلمه‌ای را چرب کرده و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.

• پیاز و هویج و سیر را به قابلمه اضافه کرده و حدود سه دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

• عدس و سبزی‌جات و کمی نمک را به ظرف اضافه کرده و تا روی آن‌ها آب بریزید و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که عدس‌ها خوب پخته شوند آن‌‌ها را حرارت دهید.

• اگر پس از پخت کامل هنوز آبی در ظرف مانده بیرون بریزید.

• درون یک کاسه، موسیر، سرکه و روغن را خوب با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید سپس سس آماده شده را روی مخلوط گرم عدس بریزید.

• نعناهای خرد شده و دانه‌های انار را به مخلوط اضافه کنید.

• روی سالاد را با پیازچه‌های خرد شده تزیین کنید.



ارزش غذایی:

کالری: 272

چربی کل: 12 گرم

چربی اشباع شده: 1.7 گرم

کلسترول: 0 میلی‌گرم

کربوهیدرات: 33.2 گرم

فیبر رژیمی: 5.9 گرم

قند: 9.6 گرم

پروتئین: 11.8 گرم



کد: 2946 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۹ دي بازدید: 4161 ساعت: 5:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

  چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغ...

  اطلاعات کلی از آووکادو Avocado پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه کلیه‌ها می میرند کلیه‌ها برای سلامتی بدن اهمیتی فراتر از تصور ما دارند که به دلیل این نقش حیاتی و انکارناپذیر در بدن، سزاوار توجه و مهربانی بیشتری هستند.
اشتباهاتی که پس از یک وعده پرخوری مرتکب می شوید برای اینکه پرخوری تان را جبران کنید سعی می کنید در روزهای آتی کمتر بخورید. بهتر است که بدانید در اشتباه هستید و نیازی نیست احساس گناه کنید. به جای انجامکارهای غیرعادی موارد زیر را بخوانید.
قابل توجه خانم‌هایی که بعد از ازدواج چاق شده‌اند در موارد زیادی مشاهده می کنیم خانم قبل از ازدواج در کنترل وزن و تناسب اندامشان دقت و حساسیت فوق العاده ای دارند؛ اما پس از ازدواج با اضافه وزن زیادی مواجه می شوند و هرگز پی به علت آن نمی برند. در این مطلب به مواردی که موجب این اتفاق می شود، می پردازیم.
بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.