صنایع لبنی در خرید شیرخام از دامداران محدودیتی ندارند


دبیر انجمن صنایع لبنی کشور گفت: هم اکنون شیرخام تولیدی به هر میزان عرضه شده از سوی صنایع لبنی خریداری می شود و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

به گزارش لقمه، ˈرضا باکریˈ در زمینه تحویل شیرخام به صنایع اظهارکرد: طی یک ماه گذشته برای خرید به موقع شیرخام توسط صنایع لبنی، ابزارهایی از طریق کارگروه تنظیم بازار در وزارت صنعت، معدن و تجارت به کارگرفته شده است.

وی افزود: طی یک تفاهم نامه سه جانبه از سوی شرکت پشتیبانی امور دام، اتحادیه مرکزی دامداران و انجمن صنایع لبنی مقرر شد شیرخام تولیدی بدون هیچ مشکلی از سوی کارخانجات و صنایع لبنی با قیمت مصوب خریداری شود.

وی ادامه داد: براساس این تفاهم نامه بایستی نهاده های دامی از سوی شرکت پشتیبانی امور دام با قیمت مناسب تامین و در اختیار واحدهای دامداری کشور قرار گیرد.

دبیرانجمن صنایع لبنی تاکید کرد: درزمان حاضر با قرارداد خرید تضمینی شیرخام مشکلی در خصوص خرید شیرخام از سوی صنایع لبنی وجود ندارد و شیرخام به هر میزان که تولید شود از سوی صنایع لبنی خریداری می شود.

وی تصریح کرد: بنابراین انجمن صنایع لبنی می تواند شیرخام استان هایی که با مازاد تولید مواجه هستند را خریداری و در اختیار کارخانجات سایر استان های کشور قرار دهد.

باکری، علت عدم خرید شیرخام در برخی استان ها را قیمت بالای شیرخام عنوان کرد و گفت: طی ماه های گذشته در برخی استان های کشور شیرخام با قیمتی بیش از قیمت مصوب به فروش می رسید که این موضوع باعث وجود مشکلاتی برای صنایع و دامداران شده بود.

وی درباره قیمت محصولات لبنی نیز افزود: درحال حاضر قیمت محصولات لبنی براساس مصوبه سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان تعیین شده است بنابراین صنایع موظفند براساس نرخ مصوب محصولات خود را قیمت گذاری و به بازار عرضه کنند.

دبیر انجمن صنایع لبنی اظهارکرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف و افزایش قمیت از سوی صنایع، شهروندان می توانند مراتب را به سازمان بازرسی و نظارت وزارت صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی از طریق شماره تلفن 124 اطلاع رسانی و پیگیری کنند.

وی در موضوع کیفیت محصولات لبنی نیز اضافه کرد: همچنین در صورت مشاهده کاهش کیفیت از سوی صنایع هموطنان می توانند مراتب را از طریق سازمان ملی غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان استاندارد ایران مورد پیگیری قرار دهند.

باکری افزود:‌هم اکنون 63 واحد صنایع لبنی بخش خصوصی با حدود چهار میلیون تولید در سال در کشور فعالیت دارند که این واحدها 75 درصد محصولات لبنی کشور را تولید و تامین می کنند.






نقل از :ایرنا

کد: 2994 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲ بهمن بازدید: 1573 ساعت: 9:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
3 توزیع گسترده کره در فروشگاه‌های سراسر کشور/ به زودی مشکل کمبود رفع می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
5 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
6 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
7 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
9 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
10 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
11 «سایر صنایع» کجاست که ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما گرفته است؟ ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه وزوز گوش با تغذیه یکی از مشکلات شایع شنوایی، وجود صداهای زائد و اذیت...

  موادغذایی بی‌ضرر و کشنده برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی...

  10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند پایگاه خبری لقمه: دیلی میل با انتشار یک گزارش 10 م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
حالا، اگر جرأت دارید پفک بخورید! پفک با کمی ماست موسیر، عصرانه خوشمزه‌ای برای یک عصر خواب‌آلود پاییزی، درست قبل از شروع نوشتن مشق‌های تمام نشدنی است، اما مصرف این خوراکی خوشمزه را باید محدود کرد، می‌دانید چرا؟ ادامه‌ی مطلب را بخوانید.
توصیه های اساسی برای صاف کردن چاقی موضعی اساس یک رژیم غذایی صاف کننده ی شکم، یک الگوی غذایی متناسب که میزان انرژی آن محدود شده است، می باشد.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.