تولید زیرپله‌ای 30درصد نمک مصرفی


دبیر انجمن تولیدکنندگان نمک تصفیه ایران، گفت:30درصد نمک تولیدی و عرضه شده در کشور تقلبی و زیر‌پله‌ای است که سلامتی را تهدید می‌کند.

به گزارش لقمه، محمد ابریشم‌کار اظهار داشت: اگرچه آمار دقیقی نیست اما بر اساس میزان نمک‌های عرضه شده در بازار 30درصد نمک مصرفی به صورت زیرپله‌ای و بدون نظارت تولید می‌شود.

دبیر انجمن تولیدکنندگان نمک تصفیه ایران افزود: عرضه نمک تقلبی در بازار می‌تواند برای سلامتی خطرآفرین باشد اما به جهت اینکه در بسته‌های تزئینی عرضه می‌شوند مشتریانی هم پیدا کرده است.

وی ادامه داد: در بسیاری موارد حتی این نمک‌ها گران‌تر از نمک‌های تصفیه شده و یددار عرضه می‌شود.

ابریشم‌کار گفت: مسئولان سلامتی و بهداشت نیز حداقل استانداردها را برای نمک در نظر می‌گیرند و این باعث می‌شود که نمک‌های بی‌کیفیت وارد بازار شود.


*تهدید فرهنگ استفاده از نمک یددار و تصفیه‌ای

دبیر انجمن تولیدکنندگان نمک تصفیه ایران، افزود: چندین سال است استفاده از نمک‌های یددار و تصفیه شده در کشور تبلیغ می‌شود و تقریباً فرهنگ استفاده از آن نیز جا افتاده است اما در سایه بی‌نظارتی عرضه نمک‌های تقلبی باعث تهدید سلامتی می‌شود.


*نمک‌های زیر پله‌ای و غیر بهداشتی بودن آنها

وی در پاسخ به اینکه نمک‌های تقلبی چه موادی دارند که برای سلامتی ضرر دارد، گفت: اولاً‌ اینگونه نمک‌ها در مکان‌های غیربهداشتی و به اصطلاح زیرپله‌ای تولید می‌شوند که امکان آلودگی دارد، از سوی دیگر ترکیب مواد آنها طوری نیست که به راحتی جذب بدن شود و نیز مضراتی برای سلامتی دارد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان نمک تصفیه ایران، افزود: ظرفیت تولید نمک کشور بالاست و انواع نمک خام، پتروشیمی و ... تولید می‌شود.

وی افزود: حتی ظرفیت صادرات نمک نیز وجود دارد اما مشکلاتی برای صادرکنندگان هست که تا کنون مانع از صادرات شده است.


*نمک اسپانیایی در آشپزخانه بالا‌شهری‌ها

دبیر انجمن تولیدکنندگان نمک تصفیه ایران تصریح کرد: واردات نمک به صورت جزئی از اسپانیا هم وجود دارد که در آشپزخانه‌ برخی بالاشهری‌ها با توجیهات خاصی استفاده می‌‌شود اما در عمل خاصیت آنها بیش از نمک تولید داخل نیست.

ابریشم‌کار به مردم توصیه کرد برای سلامتی خانواده‌اشان حتما از استفاده نمک‌های بی نام و نشان که فله‌ای با بسته‌های غیر استاندارد عرضه می‌شود پرهیز کنند.




نقل از :فارس

کد: 2998 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲ بهمن بازدید: 1694 ساعت: 9:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
2 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
4 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
5 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6 ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت
7 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
8 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
9 طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
10 برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد ۱۳۹۸ جمعه ۱ شهريور
11 جریان دوتابعیتى بودن وزیر بهداشت چیست؟ ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان کردن سرفه با پرتقال این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی ...

  5 اشتباه رایج خانواده‌ها در رستوران‌های فست‌فود بعضی خانواده‌ها عادت دارند هر روز فست‌فود بخورند ا...

  خوراكی‌های مفید برای مو میوه‌ها و سبزیجاتی كه برای سلامت مو مفید هستند را ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد!
سفید بودن نان دلیل بر سلامت آن است؟ هرچه سبوس بیشتری از نان گرفته شود، مغز گندم سفید‌تر می‌شود اما نان از نظر مواد مغذی فقیر می‌شود.
خوراکی‌هایی با کالری منفی و صفر کدامند مواد غذایی کم کالری، می توانند به کسانیکه به دنبال کاهش وزن هستند کمک کنند چرا که، بدن مجبور می شود تا از انرژی های ذخیره شده خود نیز در کنار آنها استفاده کند.