ارزش غذایی سس‌های کچاپ و مایونز


سس‌ها، خانواده‌ای پرجمعیت هستند و اعضای آن طعم‌ها و رنگ‌های مختلفی دارند. سس به هر ماده‌ای که به‌عنوان چاشنی به غذا افزوده ‌شود و در بهبود طعم و ظاهر آن تاثیرگذار باشد، گفته می‌شود.

به گزارش لقمه، در میان انواع سس‌ها، مایونز و کچاپ معروف‌تر هستند و در خانه هم می‌توان آنها را تهیه کرد. این سس‌ها اجزای اصلی ثابتی دارند. در سس سفید، تخم‌مرغ، سرکه و روغن و در سس کچاپ شکر، گوجه‌فرنگی یا رب و سرکه پایه‌های اصلی‌اند.

 

مقدار کالری

مواد تشکیل‌دهنده سس مایونز در مجموع 950 کیلوکالری انرژی دارند و در صورتی که 20 قاشق مرباخوری سس به‌دست بیاید، هر قاشق تقریبا 48 کیلوکالری انرژی خواهد داشت. اجزای تشکیل‌دهنده سس کچاپ هم 270 کیلوکالری دارد که در صورت تقسیم?کردن این سس به 6 قاشق غذاخوری، هر قاشق 45 کیلوکالری انرژی خواهد داشت. سس کچاپ در مقایسه با سس مایونز کالری بسیار کمتری دارد.

 

همراه سس

هرچند برخی افراد دوست دارند همه غذاها را با مایونز یا کچاپ بخورند. سس مایونز از جمله سس‌های سردی است که برای سرو انواع سالاد به کار می‌رود و سس گوجه‌فرنگی را معمولا با غذاهای گوشتی سرخ یا سوخاری شده، می‌خورند. طعم سیب‌زمینی سرخ شده نیز با این سس، خیلی بهتر می‌شود.

 


نقل از :سلامت

کد: 3003 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۳ بهمن بازدید: 3004 ساعت: 2:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
2 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
3 قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازم‌الاجراست ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 تغییر الگوی کشت به نجات از بحران آب می انجامد! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
7 تغییر ذهنیت از کارمندی به کارآفرینی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
8 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
9 عامل ایجاد تندی فلفل چیست و چه تاثیری بر بدن دارد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
10 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
11 رسپی شامی پوک به همراه سس ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آسکورفیت بخورید! سرما نخورید! روزانه mg 5000 ویتامین C جهت پیشگیری از آنفولانزا...

  درمان کردن سرفه با پرتقال این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی ...

  بعد از شیرمادر بهترین جایگزین شیرنارگیل است پایگاه خبری لقمه: محققان ادعا می کنند شیر نارگیل م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین زمان مصرف بعضی از داروها مصرف دارو در زمان مناسب، میزان تأثیرگذاری آن بر بدن را افزایش می دهد.
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! آرزوی المپیکی خانواده نعمت‌زاده محقق شد. مبینا دختر دهه‌ هشتادی ایران در 19 سالگی از اولین المپیکش دست پر بیرون آمد چرا که خانواده‌اش خانه را المپیکی نگه داشته بودند.
دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟ پایگاه خبری لقمه: رئیسی وعده داده بود که به پاستورنشینی قناعت نخواهد کرد و اجرای این وعده را هم به فاصله دو روز از آغاز رسمی دولتش و با سفر به خوزستان تشنه و ملتهب آغاز کرد و برای سرزمین نفت با مردمانی نجیب و صبور، ۳۴ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد.