چیکن راتاتویی، غذای گیاهی برای گوشت‌خواران


راتاتویی همان غذای ساده، اما معروفی است که به لطف کارتونی به همین نام، در ایران معروف شد.

به گزارش لقمه، راتاتویی همان غذای ساده، اما معروفی است که به لطف کارتونی به همین نام، در ایران معروف شد. این غذا که شباهت زیادی به یتیمچه دارد، ترکیبی است از انواع صیفی‌جات و نقش اصلی در این غذا برعهده بادمجان و کدو است. حال اگر کمی مرغ به این غذا اضافه کنید، تبدیل به یک خوراک کامل شده و علاوه بر اینکه با برنج هم قابل سرو است، باب طبع افراد گوشت‌خوار هم خواهد بود.



مواد لازم برای 4 نفر:

سینه مرغ بدون استخوان: یک عدد، حبه‌ای
بادمجان کوچک: 3 عدد، حلقه‌حلقه
کدوی متوسط: یک عدد، حلقه‌حلقه
فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، خرد کرده
قارچ: 100 گرم، ورقه‌ورقه
سیر: دو حبه، رنده شده
گوجه فرنگی متوسط: 2 عدد، خرد کرده
روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم



روش تهیه:

1 - روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. تکه های مرغ را نمک و فلفل پاشیده و 10 دقیقه در روغن سرخ کنید تا کاملا برشته و طلایی شود، سپس آن را از قابلمه خارج کنید.

2 - هر کدام از سبزیجات را 4 تا 5 دقیقه در روغن سرخ کنید. در صورت نیاز کمی روغن به غذا اضافه کنید.

3 - مرغ و سبزیجات تفت‌داده شده را به تابه برگردانده و با یک دوم پیمانه آب جوش روی شعله ملایم و با در بسته نیم‌ساعت بپزید تا سبزیجات کاملا نرم شود. نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و آن را سرو کنید.


نکات:

این غذا را می‌توانید با مرغ پخته شده باقیمانده از یک غذای دیگر تهیه کنید.

برای طعم بهتر، مرغ را قبل از سرخ کردن ادویه لمون‌پپر، ‌بپاشید.


نقل از :آشپزی ایده آل

کد: 3040 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۵ بهمن بازدید: 3586 ساعت: 10:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استاف چیکن فلورنتین،غذای ایتالیایی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
2 چیکن کورن داگ با سس باربیکیو ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
3 طرز تهیه گام به گام چیكن كیو+ عکس ۱۳۹۴ يکشنبه ۷ تير
4 دستور تهیه کباب چیکن تیکا ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۳ مهر
5 دستور تهیه چیکن فینگر ۱۳۹۰ جمعه ۲۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شلغم را با آویشن بخورید یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: از آنجایی که شلغم نفاخ...

  با بوی بد سیر چه کنیم؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خ...

  اهمیت تغذیه مادر در رشد کودک

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بفرمایید غذای محلی واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمی‌رسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.
مستحبات و مکروهات غذا خوردن در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضروری است وآداب پایان غذا و برچیدن سفرهاز نظر احادیث و روایات اسلامی برشمرده شده است.
غذای متنوع بخورید اما سالم سالم خوردن به این معنا نیست که خود را از مواد غذایی مورد علاقه تان محروم کنید.