ایران جزو 20 کشور دنیا در تولید محصولات کشاورزی


معاون امور تولیدات گیاهی وزیر جهاد کشاورزی گفت: ایران در تولید 22 محصول اساسی کشاورزی جزو 20 کشور برتر دنیا محسوب می‌شود.

به گزارش لقمه، ناصر توکلی در دومین جشنواره ملی مردمی مرکبات جهرم اظهار داشت: میزان تولید محصولات کشاورزی کشور در سال گذشته بالغ بر 107 میلیون تن و امسال 118 میلیون تن بوده که این میزان تولید پنج برابر اوایل انقلاب است.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت‌ها و استعدادهای بالقوه بخش کشاورزی به نحو احسن استفاده شود، افزود: ایران در تولید 22 محصول اساسی کشاورزی جزو 20 کشور برتر دنیا محسوب می‌شود.

معاون امور تولیدات گیاهی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه کشور ما در تولید محصولات باغی در دنیا رتبه نهم و در خاورمیانه رتبه نخست را به خود اختصاص داده، ابراز داشت: این امر نشان دهنده توان و ظرفیت بالای کشاورزی در کشور است.

این مسئول تولید محصولات کشاورزی امسال کشور را 4 میلیون و 600 هزار تن عنوان کرد و گفت: نزدیک به 600 هزار تن مازاد تولید مرکبات در ایران به سایر کشورهای دنیا صادر می‌شود.

توکلی با بیان اینکه 20 درصد کشت مرکبات و 29 درصد کل تولید کشور مربوط به استان فارس است،ادامه داد: همچنین 50 درصد تولید مرکبات این استان مربوط به شهرستان جهرم بوده و این شهرستان در تولید مرکبات مقام نخست را به خود اختصاص داده است.

وی افزایش سرمایه گذاری، بهره‌وری و استفاده از فناوری و تکنولوژی‌های جدید را از اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی دانست و خاطرنشان کرد: براساس افق چشم‌انداز توسعه کشور باید سطح زیر کشت زراعت کشور 2.5 میلیون هکتار توسعه یابد.

معاون امور تولیدات گیاهی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه باید از توان علمی و دانش فنی در راستای توسعه بخش کشاورزی استفاده شود، متذکر شد: یکی از اولویت‌های بخش کشاورزی استفاده از فناوری و تکنولوژی روز دنیا بوده و اعتقاد داریم که بدون توجه به این مهم نمی‌توانیم در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم.

این مسئول در پایان با بیان اینکه به‌زارعی، به‌نژادی و سیاست‌گذاری 30 درصد در افزایش تولید موثر است، اذعان داشت: باید از دانش روز در بحث تجاری‌سازی استفاده کنیم.



نقل از :فارس

کد: 3091 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن بازدید: 2507 ساعت: 12:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
5 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
6 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
8 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
9 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 وزیر آینده جهاد کشاورزی باید شهامت دفاع از کشاورزان را داشته باشد ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوب جویدن غذا، راز کاهش وزن است اگر قصد دارید وزنتان را کم کنید یک روش بسیار موثر ...

  وقتی مواد غذایی قاتلند! گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی ...

  بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت