طرز پخت پیتزا سبزیجات در خانه


این پیتزا یک وعده ناهار یا شام سبک با میزان پنیر بسیار پایین است و از هیچ نوع سس و یا ماده دیگری که افزودنی‌های خوراکی داشته باشد استفاده نشده است. همچنین پنیر آن کم است تا طعم سبزیجات به خوبی حس شود. پنیر سفید فتا و قارچ نیز به عنوان پروتئین اصلی این پیتزا هستند.

مواد لازم:

     خمیر پیتزا: 150گرم
     روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
     قارچ: 200گرم 
    پیاز خلالی شده: 1عدد
     زیتون حلقه شده: 100گرم 
    پنیر سفید فتا: 100گرم 
    کلم بروکلی: 100گرم 
    بادمجان سرخ شده تکه‌ای: 200گرم 
    نخود فرنگی پخته: 100گرم 
    هویج پخته نگینی: 50گرم 
    پنیر موتزارلا: 50 گرم 
    پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه
     پودرارگانو، آویشن، فلفل قرمز،  پاپریکا:   به میزان لازم

 

روش تهیه:

کف قالب پیتزا را با کمی روغن زیتون و به کمک برس چرب کنید. سپس خمیر را باز کرده. برای ایجاد چسبندگی به جای سس پیتزا در این دستور از کمی پنیر موتزارلا استفاده کنید. پودر پنیر را روی خمیر پاشیده و سپس خمیر را در دو بخش در نظر بگیرید برای یک بخش از مخلوط بادمجان تکه ای و سبزیجاتی همچون  ذرت و یا هویج استفاده نمایید. کلم بروکلی را روی خمیر به صورت ایستاده بچینید.

در بخش دیگر ابتدا پیاز را بریزید و سپس روی آن را تکه های پنیر فتا بگذارید و زیتون بریزید. در این بخش نیز از سبزیجات استفاده کنید.  در نهایت روی کل کار را کمی پنیر پیتزا بریزید. پیتزا را در فر 200 درجه فقط برای 10 دقیقه قرار دهید.فر باید از پیش گرم شده باشد.

نكته:

در این پیتزا حتما تاکید می‌کنم که از پنیر کمی استفاده کنید  تا طعم واقعی سبزیجات بر پنیر قالب شود.

 


نقل از :آشپزی ایده آل

کد: 3110 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۰ بهمن بازدید: 7652 ساعت: 2:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
2 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
3 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
4 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
5 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
6 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
7 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
8 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
9 آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟ ۱۴۰۰ شنبه ۷ فروردين
10 رقابت داوران دستپخت با یکدیگر ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين
11 اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است ۱۳۹۷ يکشنبه ۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه پوستی لطیف داشته باشیم تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان ثابت می‌کند که ت...

  از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد ...

  آشنایی با خوراکی های ضد سرماخوردگی خانگی همیشه با شروع فصل پاییز، آمار ابتلا به سرماخوردگی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درمان لاغری تشخیص علت کمبود وزن است، گفت: بررسی تاریخچه پزشکی، میزان مصرف غذایی فرد، کمبودهای تغذیه‌ای و همچنین عادت غذایی اولین کاری است که باید در خصوص تعیین رژیم غذایی برای این افراد انجام شود.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
چاقی و پیامدهای آن را بشناسید تحقیقات متعدد نشان می دهد که اضافه وزن و ناهنجاری های روحی رابطه مستقیمی با یکدیگر دارند.
خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.