ویتامین C با دوز بالا سنگ کلیه می‌آورد


تحقیقات جدید نشان داد که اسید اسکوبیک(ویتامین C) با دوز بالا با بیماری سنگهای کلیوی در ارتباط است.

به گزارش لقمه، محققان در سوئد دریافتند که اسید اسکوبیک با دوز بالا ممکن است با خطر ابتلا به سنگ‌های کلیوی مرتبط است.

محققان در سوئد نشان می‌دهد اسید اسکوبیک با دوز بالا ممکن است با خطر ابتلا به سنگ‌های کلیوی مرتبط است.

لورا D.K توماس به همراه همکارانش در موسسه کارولیسکا در استکهلم در سوئد ارزیابی کردند که آیا مکمل‌های اسید اسکوبیک (فرمی از ویتامین C درحدود هزار میلی گرم) با تشکیل سنگ‌های کلیوی ارتباط دارد یا خیر.

در این تحقیقات ۴۸ هزار و ۸۵۰ مرد بین سنین 45 تا 79 ساله در نظر گرفته شده‌اند.

در این تحقیقات بخشی از یک گروه مورد مطالعه در سال 1997 انتخاب شد و از افراد درباره رژیم غذایی دقیق و شیوه زندگی سوال شد.

تحقیقات نشان داد که طی 11 سال پیگیری، در 436مورد سنگ کلیه وجود داشت.

محققان دریافتند که استفاده از اسید اسکوبیک با آماری معنی دارد در خطر ابتلا به سنگهای کلیه تا ۲ برابر ارتباط دارد.

با این وجود استفاده از مولتی ویتامین با خطر سنگ کلیه همراه نیست.


نقل از :فارس

کد: 3214 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن بازدید: 2666 ساعت: 1:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دلایل سردرد و روش‌های درمان آن از دیدگاه طب سنتی یک متخصص طب سنتی سردرد را یکی از بیماری‌های شایع د...

  پیاز خواص آنتی بیوتیکی و ضد مسمومیت دارد یک متخصص تغذیه در گفت‌وگویی در مورد مزایای مصرف پی...

  رابطه خام‌خواری با خنگ بودن اجداد انسان! اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را می‌توان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
نوشیدنی های ضدپیری با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.
غذاهایی که چربی اضافی بدن تان را از بین می برند! اگر بدانید چه چیزهایی برای کاهش وزن مفید تراست و چه غذاهایی چربی ها را می سوزانند بهتر و راحت تر می توانید از شر چربی های اضافی خلاص شوید.