تبدیل کاروانسراهای تهران به هتل‌های سنتی


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران از تبدیل تعدادی از کاروانسراهای تاریخی این استان به هتل سنتی خبرداد.

محمد حسین فراهانی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای تبدیل تعدادی از کاروانسراهای تاریخی استان تهران به هتل‌های سنتی افزود: تبدیل کاروانسرا به هتل سنتی با هدف حفظ و احیای بناهای تاریخی و فرهنگی صورت می‌گیرد.
به گفته وی در حال حاضر تبدیل یک کاروانسرای تاریخی به هتل سنتی در خیابان اشرفی اصفهانی مراحل پایانی خود را طی می‌کند و در هفته‌های آینده شاهد افتتاح فاز اول این هتل سنتی خواهیم بود.
وی افزود: یک کاروانسرای تاریخی در پاکدشت نیز با هدف تبدیل این کاروانسرا به هتل سنتی به سرمایه‌گذار واگذار شده است.
فراهانی خاطرنشان کرد: حفظ، احیا و مرمت بناهای تاریخی استان تهران به طور جدی از سوی این ادره کل پیگیری می‌شود.


نقل از :hotelmagazine.ir

کد: 3366 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۰ اسفند بازدید: 3235 ساعت: 12:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...

  علل شایع کم اشتهایی کودکان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مصرف ش...

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف مکمل پتاسیم پس از جراحی قلب باعث صرفه جویی در هزینه های بیمار می شود و از خطرات بیشتر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی یا سایر اختلالات ریتمی پیشگیری می کند.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.
از ابداع بسته‌بندی جدید تا مشهور شدن برند شیلا لقمه: برگ برنده ساندویچ شیلا، بسته‌بندی ویژه آن بود که به دلیل اندازه کوچکش و به این دلیل که باید دیده شود، به دنبال جعبه‌ای مخصوص گشتم، اما در اندازه‌هایی که می‌خواستم پیدا نکردم، بنابراین بسته‌بندی جدیدی ابداع کردم.
10 نکته برای سوختن چربی و کالری بیشتر اگر می‌خواهید در طول روز چربی و کالری بیشتری بسوزانید این مطلب به دردتان می‌خورد.