بازسازی صورت استالین با پنیر!


جو بلک شصتمین سال درگذشت استالین را با استفاده از تکه های پنیر یادآوری کرد.

به گزارش لقمه به نقل از هافینگتون پست، 60 سال یپش در چنین روزی ژوزف استالین فرد اول اتحاد جماهیر شوروی در 74 سالگی درگذشت.

جو بلک برای ساختن یک تصویر بزرگ از این شخصیت تاریخی و سیاسی که به خشونت شهره است، از هزاران قطعه کوچک از مهره‌های رنگی شطرنج گرفته تا تکه‌های فلزی استفاده کرده و برای بخش صورت او هم پنیر به کار برده است.


بلک 40 ساله که هنرمند ساختن پرتره است، این پرتره را به عنوان یکی از آثار هنری اش از دوشنبه در نمایشگاه هنرهای تجسمی که در گالری اپرای لندن افتتاح شد، عرضه کرده است.




کد: 3445 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۷ اسفند بازدید: 2688 ساعت: 2:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 نکاتی مهم برای طراحی و بازسازی آشپزخانه ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۶ آذر
3 اعطای تسهیلات 20 میلیارد ریالی به پرورش ماهیان خاویاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
4 آیا خوردن پاستیل به بازسازی غضروف کمک می کند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
5 تولید ۲۲ گونه خرما به روش کشت بافت/ ضرورت بازسازی نخلستانهای آسیب‌دیده از جنگ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
6 تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
7 آیا شستن مو با تخم مرغ رشد مو را افزایش می‌دهد! ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ آبان
8 ذرت مفید برای شادابی پوست و بینایی ۱۳۹۳ جمعه ۲ خرداد
9 این خوراکی های بی مزه باعث لاغری و کاهش وزن می‌شود ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۱ ارديبهشت
10 اغلب ماشین‌آلات نانوایی‌های سنتی غیراستانداردند ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

  تاثیر ویتامین C در برابر کووید-19 چقدر است؟ هیچ مکملی، از جمله ویتامین C، نمی تواند از ابتلا ب...

  1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.
کشک و قره قوروت دشمن پوکی استخوان زهره خدایی در گفت‌وگویی گفت: کلسیم یک نوع ماده معدنی است که وجودش به مقدار کم برای بدن لازم است .وجود این ماده در ساختمان هورمون‌ها و هم در ساختمان استخوان ها بسیار ضروری و مهم است.
سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.