برخورد جدی با مدارس ارائه‌کننده موادغذایی ناسالم


معاون سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه 30 هزار مدرسه مروج سلامت در کشور داریم، در پاسخ به پرسشی مبنی بر کنترل عرضه مواد غذایی سالم در مدارس، اظهار کرد: در حال حاضر در سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و متوسطه پیگیری‌های لازم در رابطه با عرضه مواد خوراکی انجام می‌شود و مراقبین سلامت و رابطان بهداشت موارد تخلف را گزارش می‌دهند.

به گزارش لقمه، دکتر محمد چینیان در نشست خبری که به منظور اعلام برنامه‌های هفته سلامت سال 92 ترتیب داده شده بود، افزود: وزارت آموزش و پرورش با توجه به نقشی که در نظام تعلیم و تربیت و فرهنگ‌سازی دارد، می‌تواند در راستای ترویج و ارتقای سلامت عمومی نیز سهم بسزایی داشته باشد.


وی اضافه کرد: دانش‌آموزان مروجان سلامت خوبی هستند. البته اهمیت توجه به سلامت در وزارت آموزش و پرورش نیز بسیار بالاست و اخیرا تغییراتی در ساختار تشکیلاتی خود ایجاد کرده است و برنامه‌های گسترده‌ای را برای ارتقای فرهنگ سلامت در میان دانش‌آموزان تدارک دیده و به اجرا درآورده است که از جمله آنها می‌توان به ساماندهی پایگاه‌های تغذیه سالم و ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سالم اشاره کرد.


معاون سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در هفته سلامت سال آینده، "زنگ سلامت" در مدارس نواخته نمی‌شود، گفت: اما مراسم آغاز هفته سلامت در مدارس مروج سلامت برگزار خواهد شد.


وی اضافه کرد: مسابقات مختلف فرهنگی اجتماعی متناسب با شعار هفت روز هفته سلامت مبنی بر "کنترل فشار خون"، تقدیر استانی از فعالان عرصه سلامت در مدارس، برگزاری مسابقات ویژه‌ای کتاب‌خوانی در مقطع آموزش متوسطه در 30 هزار دبیرستان با محوریت "فشار خون" نیز از جمله دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده از سوی وزارت آموزش و پرورش برای هفته سلامت هستند.


چینیان تاکید کرد: معتقدیم مدارس مروج سلامت می‌توانند پایه‌گذار سلامت در سطح جامعه و محله باشند.


معاون سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه 30 هزار مدرسه مروج سلامت در کشور داریم، در پاسخ به پرسشی مبنی بر کنترل عرضه مواد غذایی سالم در مدارس، اظهار کرد: در حال حاضر در سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و متوسطه پیگیری‌های لازم در رابطه با عرضه مواد خوراکی انجام می‌شود و مراقبین سلامت و رابطان بهداشت موارد تخلف را گزارش می‌دهند.


وی از برخورد جدی با مدارس متخلف ارائه‌ کننده مواد غذایی ناسالم خبر داد.


نقل از :ایسنا

کد: 3498 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ اسفند بازدید: 1959 ساعت: 8:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
5 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
7 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
8 فرسایش خاک در ایران ۷ برابر متوسط جهانی است ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
9 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
11 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

  در زمستان نارنگی درمانی کنید نارنگی یکی از پرطرفدارترین میوه‌های فصل پاییز و زم...

  ورزش های قندسوز را بشناسید درمان مناسب بیماری پیچیده دیابت علاوه بر همکاری، ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پوستی بدون چروک می‌خواهید؟ بخوانید خوردن کاکائو و سویا یا خوابیدن به پشت و استفاده از عینک، بافت‌های پوستی را قوام می‌بخشد و از پیدایش چین و چروک جلوگیری می‌کند.
تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین پایگاه خبری لقمه: مذاکرات بین روسیه، سازمان ملل، ترکیه و اوکراین بر شرایط عبور ایمن کاروان‌های غلات به خارج از اودسا و همچنین ادعاهای روسیه مبنی بر اینکه تحریم‌های غرب ارسال کودهای شیمیایی را محدود می‌کند، متمرکز است.
در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.
برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.