کاهش 40 درصدی کشتارگاه‌های سنتی دام


رییس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: تعداد کشتارگاه‌های سنتی دام 40 درصد کاهش یافته است.

به گزارش لقمه، محسن دستور در جمع خبرنگاران با اشاره به سامانه پایش بیماری‎های طیور در طول سال جاری، اظهار کرد: نمونه‌گیری 50 هزار مورد پایش بیماری آنفلوآنزا در واحدهای پرورش صنعتی و عمومی طیور انجام شده و شبکه مراقبت دارویی از مرحله نظارت تا پایان فعالیت در کارخانه‎ها به صورت آزمایشی انجام شد.

وی افزود: ایجاد کد ردیابی برای فرآورده‎ها و محصولات کشاورزی و دامی از دیگر اقدامات دامپزشکی است که در کشتارگاه به ویژه در صنعت طیور انجام می‌شود و با کدی که روی بسته‎بندی مرغ نصب می‌شود، سوابق محصول از زمان تولید به مصرف قابل دسترسی است.

دستور خاطر نشان کرد: اجرای هدفمند واکسیناسیون و عملیات مبارزه و پیشگیری از بیماری‎های دامی در کشور، در 10 استان انجام شد.

رییس سازمان دامپزشکی متذکر شد: متوسط واکسیناسیون دامی حدود 250 میلیون رأس در دام پیش‎بینی شده است که این رقم در طیور به بیش از شش میلیارد قطعه می‎رسد.

وی یادآور شد: جمع‎آوری کشتارگاه‎های سنتی در زنجان نیز آغاز شده و امیدواریم دیگر کشتارگاه‎ سنتی در کشور فعال نباشد.

دستور تصریح کرد: راه‎اندازی کشتارگاه به ویژه در بخش دام، سرمایه‎گذاری سنگینی را تحمیل می‎کند لذا نیازمند تسهیلات و حمایت نهادهای گوناگون است.


نقل از :ایسنا

کد: 3551 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۶ اسفند بازدید: 2015 ساعت: 1:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
4 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
5 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
6 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
8 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
9 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
10 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس ...

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

  به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت