شیر ماهی با سس ترش؛ غذای شب عید خوشمزه


سبزی پلو با ماهی، غذای شب عید ایرانی هاست که هر خانواده ای بنا به سلیقه خودش آن را تهیه می کند.

مواد اولیه:

شیر ماهی 800 گرم
روغن نصف پیمانه
نمك و فلفل و ادویه به میزان لازم
سماق ساییده شده یك قاشق غذاخوری
زعفران دم‌كرده و آبلیمو از هر كدام دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده یك عدد
گردو 1/3پیمانه
سیر تازه یك بوته
پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
گشنیز و شنبلیله خرد شده و آب انار یك پیمانه
تمرهندی 250 گرم



طرز تهیه:

شیر ماهی را برش‌زده و در موادی كه شامل زعفران، سماق، آبلیمو، پیاز، فلفل، نمك و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت می‌دهیم. سپس آنها را سرخ كرده یا كباب می‌كنیم.

برای تهیه سس كمی كره یا روغن در تابه ریخته و سیر را به همراه سبزیجات خرد شده تفت می‌دهیم. تمرهندی را در یك پیمانه آب جوش خیس كرده و سپس صاف می‌كنیم و آب آن را به سبزیجات اضافه كرده و آب انار، گردو، پیاز داغ، نمك، فلفل و ادویه را افزوده و می‌گذاریم تا سس غلیظ شود. سپس با ماهی سرو می‌كنیم.


نقل از :خانواده سبز

کد: 3554 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۶ اسفند بازدید: 4117 ساعت: 1:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این پنج ماده غذایی عمر شما را طولانی می کند پایگاه خبری لقمه: نتایج تحقیق محققان چینی نشان داد...

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

  بهترین شیوه پخت غذا آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
صنعتی به نام تولید اسنک اسنک‌ها، میان‌وعده‌هایی هستند که به طور موقت گرسنگی را برطرف می‌سازند و انرژی مختصری نیز برای انجام کار فراهم می‌کنند. پفک، چیپس و پاپ کورن از معروف‌ترین اسنک‌ها هستند.
نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته سکته مغزی یکی از بیماری‌هایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز می‌کند و به‌طور ناگهانی نمایان می‌شود. برای همین هم بسیاری از افراد می‌خواهند با شیوه‌های پیشگیری از آن آشنا شوند.