5 عادت عجیب مردم دنیا سر میز غذا


وقتی نوبت به آداب غذا خوردن می رسد، قوانین زیادی وجود دارد که به شدت اعمال می شوند.

به گزارش لقمه، در میان این همه کشور و این همه رسم و رسوم، در اینجا به 5 مورد عجیب در مورد آداب غذا خوردن و نشستن سر میز غذا می پردازیم.


تانزانیا

در تانزانیا، سر وقت رسیدن برای شام بی ادبی است. بهتر است که همیشه یک ربع تا نیم ساعت دیر برسید. اگر روی فرش یا موکت یا ... می نشینید مؤدبانه نیست که همسرتان روبرویتان بنشیند. بزرگترین فرد سر سفره باید اول شروع به غذا خوردن کند و اول برای او غذا کشیده شود. میزبان همیشه باید آخرین نفر باشد. همچنین در تانزانیا بو کشیدن غذا بی ادبی است.


چین

در چین، باید نحوه درست دست گرفتن چوب غذاخوری را بلد باشید. به علاوه، وقتی هم که از چوب استفاده نمی کنید باید آن را درست سر جایش روی میز و کنار هم بگذارید. در غیر این صورت، هرگز چوب غذاخوری را به سمت کسانی که دور میز نشسته اند نگیرید، زیرا این کار یک توهین جدی محسوب می شود.


روسیه


همه می دانند که روس ها به مهمان نوازی مشهورند. وقتی در روسیه هستید، همیشه بگذارید کمی غذا در بشقابتان بماند که میزبان فکر کند غذا به اندازه کافی خورده اید و غذایتان کم نبوده است. وقتی غذایتان تمام شد، تا وقتی که میزبان شما را دعوت نکرده از سر میز بلند نشوید. مهمان افتخاری معمولاً اولین کسی است که بلند می شود. بیرون انداختن یا بی احترامی به نان در روسیه یک گناه کبیره محسوب می شود.


افغانستان

در افغانستان، مهمان را در دورترین نقطه به در می نشانند. اول از همه از مهمان پذیرایی می شود و بیشترین غذا باید برای مهمان کشیده شود. میزبان باید در انتها و کمتر از همه غذا بخورد. یک میزبان خوب باید حداقل سه بار از مهمان بپرسد که آیا باز هم میل دارد یا خیر. اگر کسی نان را روی زمین بیندازد، باید حتماً آن را بردارد و ببوسد و سپس در جای دیگری بگذارد. در افغانستان از قدیم رسم است که غذا را با دست خالی می خورند و فقط باید با دست راست غذا خورد.


ژاپن

اگر در ژاپن به ناهار یا شام دعوت شدید، باید صبر کنید میزبان سه بار به شما تعارف کند و بعد شروع به غذا خوردن کنید. هنگام خوردن نودل درآوردن صدای ملچ ملوچ رسم است، اگر این کار را نکنید، شما را انسان عجیبی می دانند. همچنین برداشتن کاسه های کوچک برنج یا سوپ و نزدیک کردن آنها به دهان اشکالی ندارد و مؤدبانه است. ژاپنی ها می گویند که فرو دادن هوا هنگام خوردن نودل، مزه آن را بهتر می کند. یادتان باشد که در رستوران های ژاپنی هرگز انعام ندهید.


نقل از :برترین ها

کد: 4024 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد بازدید: 4514 ساعت: 9:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «تبلیغات» عامل شکل‌دهی عادات غذایی ناسالم/ تبلیغات اغواگرانه روغن در تلویزیون ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
2 لبنیات را از وعده غذایی تان حذف نکنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
3 علائم ناشی از سندرم روده‌ تحریک‌پذیر را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
4 10خواص شگفت‌انگیز زعفران برای سلامتی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۵ مرداد
5 ۸ عامل تعجب آور که باعث می شود ابتلا به یبوست شوید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
6 بهترین رژیم غذایی ضد سرطان ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
7 ارتباط وزن و شخصیت افراد چگونه است؟ ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
8 افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد ۱۳۹۳ جمعه ۳ بهمن
9 به دور ماندن از اضافه وزن و چاقی با این کارها ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ دي
10 آشنایی با میوه‌ها و خوراکی‌هایی برای کاهش استرس ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ آذر
11 آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی مناسب روزهای گرم وقتی هوا گرم می‌شود، معمولا ما اشتهای چندانی برای ...

  بهترین شیوه مصرف مکمل ها لقمه: وقتی ویتامین هایی چون آهن، روی، کلسیم و ... ...

  چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.
برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.
یك پاتوق معروف یكی از پاتوق‌های معروف بازار، قهوه‌خانه حاج علی درویش، معروف به مبهوتیان است كه بیش از یك قرن قدمت دارد و قدیمی‌های بازار او را می‌شناسند.
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.