صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
آهن حبوبات با ویتامین C جذب می شود
آهن حبوبات با ویتامین C جذب می شود
برای جذب بیشتر آهن جبوبات باید همواره با حبوبات مواد غذایی شامل ویتامین C مصرف شود.
لقمه:
دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: حبوبات به خصوص عدس، دارای آهن گیاهی بالایی بوده که این نکته قابل توجه است.
وی تأکید کرد: برای جذب بالا و بیشتر آهن حبوبات باید به همراه حبوبات موادی که دارای ویتامین C هستند مصرف شود زیرا آهن حبوبات غیر هم است.
کیمیاگر افزود: به عنوان مثال می توانیم به همراه حبوبات ،گوجه فرنگی، فلفل سبز، سبزی خوردن، آب پرتقال و دیگر موادی که شامل ویتامین C است مصرف کنیم.
این متخصص عنوان کرد: به دلیل نداشتن چربی و کلسترول در حبوبات افرادی که مصرف زیاد گوشت برای آنها بنا به توصیه پزشک مجاز نیست می توانند از حبوبات استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: چون مصرف حبوبات می توانند در افراد سبب نفخ شود باید حبوبات چند ساعت قبل از طبخ خوب خیس بخورند و سپس به خوبی پخته شوند زیرا به دلیل خوب خیس نخوردن و پخته نشدن مناسب می تواند در افراد به خصوص کودکان و سالمندان ایجاد نفخ کند.
این متخصص تغذیه گفت: در بین حبوبات عدس و نیز لوبیای سفید دارای هضم بهتری هستند.
کیمیاگر اظهار کرد: توجه به آفت در حبوبات مهم بوده و نباید از حبوباتی که آفت زده و یا نامناسبند استفاده کرد.
وی بیان کرد: غذاهای مختلفی از حبوبات مانند عدس پلو، لوبیاپلو، آش، عدسی، خوراک لوبیا و دیگر موارد وجود دارد و می توان به صورت های مختلف حبوبات را در سبد غذایی خود قرار دهند و مصرف کنند.
نقل از :باشگاه خبرنگاران
کد:
410
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ يکشنبه ۱۰ مهر
بازدید:
5264
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4
تورم مواد خوراکی، سفره خانوادهها را کوچک کرده است
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5
اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6
استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7
بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
8
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
9
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
10
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
11
توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟
رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...
صبحانه را جدی بگیرید
یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعدهای است...
7 توصیهی غذایی برای گیاهخواران
گیاهخواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاهخو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟
پایگاه خبری لقمه: رئیسی وعده داده بود که به پاستورنشینی قناعت نخواهد کرد و اجرای این وعده را هم به فاصله دو روز از آغاز رسمی دولتش و با سفر به خوزستان تشنه و ملتهب آغاز کرد و برای سرزمین نفت با مردمانی نجیب و صبور، ۳۴ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد.
آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا
به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیشهای آبی به دست میآمد اما از چندین دهه قبل ایتالیاییها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با مصرف لبنیات
یک روانپزشک با تاکید بر مصرف لبنیات تازه و مغزهایی مانند پسته، بادام و گردو گفت: بیشترین میزان سرتونین در ماست و شیر تازه دیده میشود.
رنگ درمانی با میوه ها و سبزیجات
بسیاری از درمانگران شیوههای طبیعی در سراسر جهان بر این باورند که مصرف دستکم 5نوع میوه و سبزی در طول روز میتواند تاثیر ماندگاری بر حفظ سلامت و تندرستی افراد داشته باشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است