سالم‌ترین شیوه طبخ میگو


میگو سرشار از پروتئین است و به دلیل اینكه درصد جذب پروتئین آن بالاست، مصرفش در كودكان و نوجوانان به دلیل آنکه در سنین رشد هستند، توصیه می شود.

به گزارش لقمه، این ماده غذایی حاوی انواع موادمعدنی مانند سلنیم، فسفر، کلسیم، آهن و ویتامین D و B12 است. چربی موجود در آن نیز غیراشباع و جزء اسیدهای چرب ضروری است كه بدن قادر به تامین آن نیست و باید از طریق غذای روزانه، آن را دریافت كند. اگرچه این اسیدهای چرب در موادغذایی دیگر نیز یافت می‌شوند اما غذاهای دریایی مانند میگو سرشار از آنهاست. غذاهای دریایی منبع انحصاری ید نیز هستند و در عملکرد صحیح تیرویید، مغز و در كل فعالیت فیزیکی بدن تاثیر مهمی دارند.

در ایران فرهنگ مصرف میگو با فرهنگ مصرف جهانی آن فاصله بسیاری دارد، بر همین اساس تبلیغ و ترویج مصرف داخلی میگو به وسیله سازمان شیلات بسیار موثر است.

اغلب افراد با این تصور كه میزان کلسترول میگو نسبت به سایرگوشتها بالاتر است، كمتر آن را مصرف می‌كنند درحالی كه این مقدار كلسترول آنقدر نگران‌کننده نیست که بخواهیم میگو را از برنامه غذایی‌مان حذف یا مقدار مصرف آن را كاهش دهیم، به‌خصوص در کودکان و نوجوانان در حال رشد که مشکلی از نظر دریافت كلسترول موجود در میگو ندارند.

با توجه به اینکه چربی‌های موجود در خوراکی‌هایی مانند میگو نسبت به حرارت حساس‌ترند بهترین روش پخت آنها بخارپز و کباب‌کردن است. اگر تمایل به سرخ‌كردن میگو دارید باید آن را در مقدار روغن كمی سرخ كنید و توجه داشته باشید كه سرخ‌كردن طولانی‌مدت باعث تغییر ماهیت اسیدهای چرب غیراشباع آن و در نهایت از بین رفتن موادمغذی آش خواهد شد.

البته فراموش نکنید که میگوی سالم باید فاقد هر نوع بوی تند، تغییر رنگ، لكه یا نقطه سیاه روی پوسته یا گوشت و پوسته آن باید محكم به گوشت چسبیده و فاقد حالت لزجی و لیزی باشد. 

 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :هفته نامه سلامت

کد: 4105 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۸ خرداد بازدید: 6539 ساعت: 11:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
3 طرز تهیه ساندویچ میگو ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
4 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
5 صید میگو در هرمزگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
6 هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 افزایش 31 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
8 افزایش بیش از 47 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
9 ساماندهی صادرات صیفی و لبنیات ایران به روسیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
10 با آب آرتیشو کبد خود را پاکسازی کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11 صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیرخام نخورید گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زن...

  غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید یک متخصص تغذیه گفت: برای دفع مخاط سرماخوردگی نوشید...

  افزودن ماست به اسفناج از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند اگر می خواهید اسفناج را با ماست مخلوط کنید بهتر اس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این پنج غذای معجزه آسا شکم خود را کوچک کنید تحقیقات جدید نشان می دهد که این غذاها می توانند در کوچک شدن دور کمر افراد موثر باشند و در نتیجه منجر به سلامتی بیشتر آنها شود.
غذاهای خطرناک را بشناسید هر جای دنیا غذای مخصوص خود را دارد. اما بعضی از این غذاها هستند که امتحان کردن آنها واقعا جرات می‌خواهد، چرا که خوردن آنها ممکن است منجر به مرگی دردناک شود! فکر نکنید با غذاهای عجیب و غریبی سر و کار داریم!
آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا فلوشیب سم‌شناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال می‌شود.
مهمترین عامل خطرزای سرطان پروستات دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: اثر حفاظتی مصرف گوجه فرنگی (به‌ویژه به‌صورت پخته و رب گوجه فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است.