فلفل دلمه‌ای مصرفی شما مونث است یا مذکر؟


یک نکته جدید درباره فلفل دلمه‌ای که بسیار جالب و در حرفه آشپزی کاربرد بسیار دارد.

به گزارش لقمه، آیا می‌دانستید، می‌توانید، جنسیت فلفل دلمه‌ای(Bell Peppers) را تنها با یک نگاه به آن، هنگام خرید و یا در منزل تشخیص دهید؟ من که نمی‌دانستم! این روش بسیار ساده است.

تنها کافی است هر کدام را که انتخاب کرده‌اید را وارونه کنید. فلفل دلمه‌ای که چهار تا برجستگی یا پایه در زیر داشته باشد، جنسیت ماده و اگر سه برجستگی یا سه پایه داشته باشد، جنسیتش مذکر است.

کاربرد این مسئله در آشپزی بسیار اهمیت دارد. چرا که فلفل‌های ماده یا فلفل‌هایی که دارای 4 برجستگی هستند، پر دانه، بزرگ و شیرین هستند. آنها بیشتر برای مصرف خوراکی به صورت خام و سالادی مناسب هستند.

اما، فلفل‌ دلمه‌ که دارای سه برجستگی و مذکر هستند؛ کم دانه، کوچک و تند هستند. از آنها بیشتر برای آشپزی استفاده می‌شود.

بنابراین، این بار که برای خرید می‌روید به این نکته توجه کنید و نسبت به نوع مصرف خود، آنها را انتخاب کنید.

نکته بسیار جالب در باره این خبر این است که این خبر کوتاه در محافل اینترنتی بسیار بحث داغی را به پا کرده است. بحث‌های داغ و نظرات تند متخصصان، گیاه‌شناسان، کارشناسان تغذیه، حتی سر آشپز‌ها و آشپز‌ها، صفحه‌های وب و وبلاگ آنها را پوشش داده است.

در مورد، تشخیص جنسیت فلفل دلمه‌ای به این روش،آنها نظرات کارشناسانه متفاوتی ارائه داده‌اند.

تعدادی از آنها این مطلب را تایید و تعدادی دیگر آن را دقیق ندانسته‌ و رد کرده‌اند. از نظر بعضی از گیاهشناسان فلفل دلمه‌ای دو جنسیتی است. یعنی هم ماده و هم مذکر است و نمی‌توان آنها را از هم جدا کرد و تنها یک جنسیت دانست.

سر‌آشپز‌ها و آشپز‌ها هم به نوبه خود معتقدند طعم و مزه فلفل دلمه‌‌ها بسته به نوع و منطقه‌ای که در آن پرورش یافته است دارد نه به پایه‌ها و جنسیت آنها... و تنها از راه چشیدن می‌توان به شیرین و تند بودن آن پی برد و...

بعضی دیگر از آنها گفتند؛ سخت نگیرد! هر جور که دلتان می‌خواهد فلفل دلمه‌ای را انتخاب و مصرف کنید. چرا که همه نوع فلفل دلمه مقوی، سرشار از ویتامین که برای بدن مفید بوده و بسیار خوشمزه است. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری

کد: 4174 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۳ خرداد بازدید: 5463 ساعت: 7:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوراکی‌های عالی برای آب کردن شکم ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از ۱۴ غذای معجزه گر غافل نشوید همه انسان ها می خواهند با رعایت رژیم غذایی خوب و ص...

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

  این ویتامین قند خون را کاهش می‌هد پایگاه خبری لقمه:تحقیقات نشان می دهد مکمل ویتامین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انسان‌های موحد در خوراک خویش نیز تسلیم خداوند هستند خدای تعالی به یک دسته از انسان‌ها توفیق می‌دهد، تا به اینجا برسند که بگویند: خدایا! بگو چگونه بخورم، کجا بخورم و چه‌قدر بخورم؟ این اخلاق موحدین است که به آنچه او اجازه خوردنش را داده، تسلیم هستند.
گروه خونی A، زخم معده می آورد! همه ما تا به حال معده درد، مسمومیت، تهوع، استفراغ و سایر مشکلات گوارشی را تجربه کرده‌ایم و می‌دانیم وقتی معده درد بگیرد تمام فعالیت‌های روزمره مان مختل می‌شود!
لاغری شکم، با کمک دکتر اوز! داشتن یک شکم صاف دست‌یافتنی است؛ به شرطی که فوت و فن‌هایش را بدانید! در ادامه مطلب، سؤالات و پاسخ‌هایی را خواهید دید که توسط دکتر مهمت اوز طراحی شده است و به این ترتیب در راه کوچک کردن شکم خود متوجه اشتباه‌هایتان خواهید شد و البته با نکته‌هایی طلایی آشنا می‌شوید که می‌توانید از آنها برای کوچک کردن شکمتان استفاده کنید.
6 ماده‌ی غذایی برای تسکین دردهای زنانه اگر از دردهای قبل از دوره‌ی ماهانه‌تان شکایت دارید، اگر علائم این دوره تبدیل به کابوس هر ماهتان شده است این مطلب به دردتان می‌خورد.