این میوه تابستانی شما را مقابل سرماخوردگی بیمه می کند


همچنین میزان پتاسیم موجود در این میوه به میزان 240 میلی گرم عنوان کرد که می‌تواند برای بیماری‌های قلبی عروقی مناسب باشد.

به گزارش لقمه، طالبی(Cantaloupe) جزء دسته بندی میوه‌ها محسوب می‌شود و متعلق به خانواده کدو است.

طالبی معمولا به دو رنگ زرد یا سبز وجود دارد که رنگ زرد آن حاوی رنگدانه بتاکاروتن و رنگ سبز آن رنگدانه آلفا بتاکاروتن است که هر دوی آنها از پیش سازهای ویتامین A محسوب می‌شوند، به طوری که هر 100 گرم طالبی حاوی 180 معادل رتینول است.


این میوه حاوی 31 کیلوکالری انرژی بوده که 8 درصد آن را کربوهیدرات‌ها همراه با مقدار مناسبی فیبر خوراکی تشکیل می‌دهند.

همچنین میزان پتاسیم موجود در طالبی در حد متوسط به میزان 240 میلی گرم عنوان کرد که می‌تواند برای بیماری‌های قلبی - عروقی مناسب باشد.


از فواید مهم طالبی ویتامین "ث" موجود در این میوه قابل توجه است و حدود 37 گرم است که خود می‌تواند در پیشگیری از سرماخوردگی موثر باشد.


هریک لیوان از این میوه یک واحد محسوب می‌شود و می‌تواند به میزان دو تا چهار واحد در روز مصرف شود.


البته این مورد را باید توجه داشته باشید که مصرف زیاد طالبی می‌تواند مشکلاتی از جمله نفخ و ناراحتی گوارشی یا افزایش قند در افراد دچار دیابتی را ایجاد کند. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :parsine.com

کد: 4184 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد بازدید: 4821 ساعت: 9:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
2 ارزانی هندوانه؛ زنگ خطری برای تولیدکنندگان! ۱۳۹۳ شنبه ۳۱ خرداد
3 قرمه سبزی خوردن سرآشپز و گردشگر معروف‌ آمریکایی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ خرداد
4 اولین آخر هفته اردیبهشت با خورش کنگر و سالاد طالبی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
5 طالبی؛ کم کالری و معجزه‌ای در خون‌رسانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۴ مرداد
6 خوردن چه غذاهایی در سحر بوی بد دهان را افزایش یا کاهش می‌دهد؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
7 دستور تهیه سالادهای تابستانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
8 با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید ۱۳۹۲ جمعه ۷ تير
9 هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ ۱۳۹۲ شنبه ۱ تير
10 فواید درمانی طالبی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۹ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رفع بوی بد دهان در روزه داران یکی از مشکلاتی که اکثر روزه ‌داران در ماه مبارک رم...

  سم زدایی بدن با خوراکی در 48 ساعت تعطیلات آخر هفته‌ها تنها برای تمیز کردن خانه نیست،...

  مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش می‌دهد تحقیقات جدید در هلند نشان می‌دهد که مصرف ماهی بین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
ماست، بمب کلسیم کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این‌که ماست یک منبع عالی کلسیم است، افزود: یک بسته 250 گرمی ماست حاوی یک سوم میزان کلسیم لازم روزانه است.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.