مهمترین ویتامین های مکمل برای حفظ سلامت بدن


با این حال، بسیاری ازمردم به اندازۀ نیاز بدنشان مواد مغذی مصرف نمی کنند. اینجاست که نقش مکملهای ویتامین پر رنگ می شود.

به گزارش لقمه، همه میدانیم که مصرف انواع ویتامین برای حفظ سلامت بدن مهم است. تلاش اغلب ما بر این است که ازطریق رژیم غذایی روزانۀ خود این ویتامین ها را به بدنمان برسانیم. به همین دلیل یک رژیم غذایی خوب را حاوی انواع میوه، سبزیجات، گوشت وپروتئین می دانیم.

با این حال، بسیاری ازمردم به اندازۀ نیاز بدنشان مواد مغذی مصرف نمی کنند. اینجاست که نقش مکملهای ویتامین پر رنگ می شود. این مکملها شکافی را که رژیم غذایی اشتباه ایجاد می کند، پر می کنند. شاید بسیاری از شما نمی دانید کدام ویتامین ها را باید مصرف کنید ، به همین دلیل در این مقاله لیستی از مهمترین مکمل ها و نقشی را که در بدن به عهده دارند، برایتان روشن کرده ایم.

ویتامین B-12

B12 ویتامینی محلول درآب است که برای عملکرد طبیعی سیستم عصبی ضروری است. کمبود ویتامینB-12، باعث می شود احساس خستگی وافسردگی کنید وتا حدی دچار فراموشی شوید. B12 به شکل قرص های معمولی در بازار موجود است. با این حال، بسیاری ازمردم شکل مایع یاجوشان آن را ترجیح می دهند .همۀ اشکال این محصول به سرعت جذب و باعث بالا رفتن انرژی می شوند.

ویتامین C

ویتامین C از مهمترین ومفیدترین ویتامینهاست واثرات فوق العاده ای بر بدن شما دارد،مانند: تعدیل هورمونهای استرس زا، کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان ازجمله سرطان سینه، تقویت سیستم ایمنی وکمک به جذب آهن. متاسفانه C، ویتامین ضعیفی است که به راحتی با اکسیژن شکسته می شود. یعنی حتی با رعایت یک رژیم غذایی درست، مقدارکمی ازاین ویتامین جذب می شود. بنابراین استفاده ازمکمل های آن ضروریست.

ویتامین D

هنگامیکه ما درمقابل نورخورشید هستیم، ویتامین D تولید می شود. پس فقط در صورتی که شما زیاد پیک نیک بروید یا وقت زیادی را در خارج از خانه صرف کنید با کمبود این ویتامین مواجه نیستید. در غیر این صورت قطعاً با این مشکل دست به گریبانید. درحقیقت اکثر مردم به خاطر خانه ماندن در گرما و استفاده از کرمهای ضدآفتاب در تابستان و بیرون نرفتن در روزهای سرد زمستان از کمبود ویتامین D رنج می برند. این ویتامین میزان کلسیم را در بدن کنترل می کند و کلسیم به نوبۀ خود به عملکرد صحیح سیستم عصبی و ایمنی کمک می کند. بنابراین کمبود ویتامین Dباعث دردهای استخوانی و خستگی عضلانی می شود. خطرابتلا به انواع عفونت، سرطان، دیابت ومرگ ومیر ناشی از بیماریهای قلبی عروقی را افزایش می دهد. 

بازگشت به صفحه نخست

نقل از :مجله پزشکی مادر

کد: 4257 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱ تير بازدید: 6004 ساعت: 9:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قهوه نوش‌ها خوش بین‌تر هستند دانشمندان می‌گویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می‌...

  با خواص درمانی انجیر آشنا شوید یک متخصص طب سنتی اعلام کرد: انجیر میوه‌ای سرشار از...

  خواص خوردن ژله یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگ‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان استان گیلان یکی از استان های سرسبز شمالی ایران است که علاوه بر جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوان آن که شهره عام و خاص شده ، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی و سنتی این استان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است.